Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Artem Beautiful Droogkap Digitaal

Meerdere varianten
Productomschrijving
Elektronische droogkap met vleugelsElektronisch bediende multifunctionele droogkap, met automatische beweging van het verwarmingsoppervlak en krachtige ventilatie op 3 niveaus. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, Beautiful is zowel geschikt voor technische behandelingen als voor droogprogramma's.Beautiful biedt de beste combinatie van ve...

Elektronische droogkap met vleugels

Elektronisch bediende multifunctionele droogkap, met automatische beweging van het verwarmingsoppervlak en krachtige ventilatie op 3 niveaus. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, Beautiful is zowel geschikt voor technische behandelingen als voor droogprogramma's.

Beautiful biedt de beste combinatie van verwerkings- en droogmogelijkheden. Dit resultaat is bereikt dankzij de cirkelvormige beweging van het verwarmingsoppervlak en de positie en kracht van het ventilatie-apparaat. Het gebruiksvriendelijke toetsenbord en het geavanceerde ontwerp zijn de andere kenmerken.

Het verwarmingsoppervlak van Beautiful zwaait zijdelings om een evenwichtige en gelijkmatige behandeling van het hele haar mogelijk te maken. Het kan in elke positie worden gestopt wanneer dat nodig is.

De zijvleugels van Beautiful kunnen worden geopend om de kapper de mogelijkheid te geven elk mogelijk kapsel te verwerken, ook degene die extra ruimte nodig hebben.

De Artem Beautiful is verkrijgbaar op stevig statief of met wandarm.

Productspecificaties

Artikelnummer
6001001
EAN
9999999994702

Eerder door jou bekeken