Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Bjork Rena Scalp Treatment 200ml

Vegan & Duurzaam
Officieel Bjork partner
Bjork Rena Scalp Treatment 200ml
Productomschrijving
Problemen met roos of een droge, geïrriteerde en jeukende hoofdhuid?Effectieve haar- en hoofdhuidbehandeling voor een droge, geïrriteerde en jeukende hoofdhuid. Kalmerende formule met het bekende anti-roos ingrediënt Piroctone Olamine. Hydraterende berken-, rode klaver- en selderijzaadextracten die de hoofdhuid helpen beschermen, kalmeren en in ...

Problemen met roos of een droge, geïrriteerde en jeukende hoofdhuid?

Effectieve haar- en hoofdhuidbehandeling voor een droge, geïrriteerde en jeukende hoofdhuid. Kalmerende formule met het bekende anti-roos ingrediënt Piroctone Olamine. Hydraterende berken-, rode klaver- en selderijzaadextracten die de hoofdhuid helpen beschermen, kalmeren en in balans brengen. Geeft een licht verkoelend, aangenaam gevoel op de hoofdhuid terwijl het haar zacht en gehydrateerd blijft.

Wat: Een effectieve haar- en hoofdhuidbehandeling voor een droge, geïrriteerde en jeukende hoofdhuid, terwijl het haar zacht en geconditioneerd wordt.

Wie: Geschikt voor iedereen die last heeft van roos of een droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid.

Hoe: Aanbrengen op pas gewassen en handdoekdroog haar. Masseer in de hoofdhuid en vervolgens in de lengten van het haar, laat 3-10 minuten inwerken. Spoelen. Niet nodig om te eindigen met conditioner.

Bestel Bjork Rena Scalp Treatment 200ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
20212048
EAN
7350087631325

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE