Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Bjork Tamja Multi Use Leave In Tamer 150ml

Vegan & duurzaam
Officieel Bjork partner
Productomschrijving
Vegan leave-in crèmeMultifunctionele leave-in crème die het haar verzorgt, beschermt en zijdezacht maakt. Het is een voedende, lichte crème met panthenol, zonnebloem- en berkenextract die het haar herstelt en beschermd tegen de hitte van stylingtools. Bevat UV-bescherming en zorgt voor mooi glanzend en pluisvrij haar gedurende heel de dag.Wat: ...

Vegan leave-in crème

Multifunctionele leave-in crème die het haar verzorgt, beschermt en zijdezacht maakt. Het is een voedende, lichte crème met panthenol, zonnebloem- en berkenextract die het haar herstelt en beschermd tegen de hitte van stylingtools. Bevat UV-bescherming en zorgt voor mooi glanzend en pluisvrij haar gedurende heel de dag.

Wat: Een multifunctionele hittebeschermende leave-in crème die het haar voedt, beschermt en zorgt voor mooi glanzend en stabiel haar.

Voor wie: Voor alle haartypes.

Hoe: Aanbrengen op gewassen handdoekdroog haar voor het borstelen, föhnen en stylen. Kan ook gebruikt worden in droog haar om pluisvorming weg te werken en een gevoel van “vers geknipt” haar te creëren.

Bestel Bjork Tamja Multi Use Leave In Tamer 150ml snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
20212040
EAN
7350087631042

Eerder door jou bekeken