• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Indola

Merken

Indola

INDOLA - DE PERFECTE PARTNER 

Indola is een Internationaal en exclusief kappersmerk, geschikt voor ieder haartype. De productlijnen zijn individueel, innovatief en inspirerend voor elke professionele haarstylist. Indola weet wat de klant nodig heeft en biedt dan ook een breed assortiment. Het merk is jong, fris en vol met heldere ideeën.

Elke formule is ontstaan uit ingrediënten uit het laboratorium, waaronder vloeibare keratine en kostbaar edelsteen extract. Indola luistert en begrijpt de business van onafhankelijke haarstylisten en biedt kwalitatieve innovaties die perfect geschikt zijn voor de wensen van de moderne kapper en haar klant. Indola staat garant voor professionele producten, tools en materialen die de kapper helpt zijn salon nog succesvoller te maken. Ook biedt het merk makkelijk te volgen business adviezen, trainingen en professionele ondersteuning aan. 

 

DE OPRICHTING VAN INDOLA

Indola werd opgericht in 1929. Allereerst werd er apparatuur voor kapperszaken vervaardigd, zoals haardroogkappen en krultangen. Na enkele jaren werd Indola overgenomen door R.S. Stokvis en een moderne fabriek werd gevestigd aan de Plaspoelpolder in Rijswijk. Uiteindelijk werd ook R.S. Stokvis overgenomen door het handelshuis Hagemeyer en ontstond Indoheem. Onder de merknaam Indola Electric warden ook elektrische gereedschappen verkocht, zoals boormachines. 

Hagemeyer ontdeed zich van zijn cosmetica activiteiten in 1984, waarbij Indo-Heem werd opgesplitst en Indola werd verkocht aan Alberto-Culver. Een Amerikaans bedrijf dat werkzaam is in de persoonlijke verzorging en huishoudelijke producten. Er ontstond toendertijd een conflict over de naam, waarna Indola Electric werd gewijzigd in Indolec. 

Indola werd vervolgens in 2004 door Alberto-Culver verkocht aan het Duitse conglomeraat Henkel, en sindsdien leeft Indola voort als merknaam, terwijl ook de Rijswijkse fabriek nog bestaat. 

 

PRODUCTEN VAN INDOLA

In de webshop van Koos van der Beek beschikken wij over een breed assortiment van de Indola Innova lijnen. De Essential Care productlijn biedt een innovatieve verzorging voor mooi en gezond haar, Essential Styling brengt stijl naar een nieuw level met baanbrekende formules. De producten van de Keratin Straight lijn beschermen de haren en maken ze kroesvrij, glanzend en zacht. Met de Age Expertise lijn worden de tekenen van veroudering van de haren bestreden. Tot slot zorgt de Glamorous Oil lijn voor een rijke glans en ultieme zachtheid. 

Daarnaast biedt Indola vandaag de dag productlijnen aan die geschikt zijn voor kleuring zoals Indola haarverf en Indola blondering. Ook ontbreekt Indola permanent en tools zoals Indola föhns niet in het ruime assortiment.