Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

  MOHI Bristle & Nylon Spa Brush

  Productomschrijving
  Superchique haarborstel voor glanzend haarMet zijn luxueuze ontwerp geeft de MOHI Bristle & Nylon Spa Brush Platinum Edition elke make-up tafel een chique uitstraling. Deze prachtige uitvoering van de MOHI Bristle & Nylon Spa Brush is in staat om je haar een levendige boost te geven. De ovaalvormige borstel van hoge kwaliteit bestaat uit het fijnst...

  Superchique haarborstel voor glanzend haar

  Met zijn luxueuze ontwerp geeft de MOHI Bristle & Nylon Spa Brush Platinum Edition elke make-up tafel een chique uitstraling. Deze prachtige uitvoering van de MOHI Bristle & Nylon Spa Brush is in staat om je haar een levendige boost te geven. De ovaalvormige borstel van hoge kwaliteit bestaat uit het fijnste zwarte zwijnenhaar en beschermt tegen haaruitval. De MOHI Spa Brush is mooi om te zien en fijn in gebruik; kortom, de perfecte borstel om je lokken te laten glanzen.

  Het aanbrengen van de MOHI Hair Treatment producten vóór het gebruik van de MOHI Bristle & Nylon Spa Brush garandeert sterker, gezonder, en glanzend haar. De MOHI Bristle & Nylon Spa Brush is verkrijgbaar in 2 formaten.

  Bestel Bristle & Nylon Spa Brush uit voorraad bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  400463

  Eerder door jou bekeken