Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam 200ml

Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam 200ml
Productomschrijving
Elimineert ongewenste tinten in bruin haarColor Wow Color Control Blue Toning Styling Foam is een sterke mousse die maximale veerkracht levert en de haarkleur extreem verbetert met minimale inspanning! Deze kleurcorrigerende, getinte mousse helpt direct met het neutraliseren van ongewenste rode of oranje accenten in bruin haar. Harde, oranje tinten...

Elimineert ongewenste tinten in bruin haar

Color Wow Color Control Blue Toning Styling Foam is een sterke mousse die maximale veerkracht levert en de haarkleur extreem verbetert met minimale inspanning! Deze kleurcorrigerende, getinte mousse helpt direct met het neutraliseren van ongewenste rode of oranje accenten in bruin haar. Harde, oranje tinten veranderen dankzij de mousse in natuurlijke, diepe bruine tinten.

Color Wow Color Control Purple Toning Styling Foam geeft het haar tevens een flinke opkikker, maakt het haar ontvankelijker voor verdere styling en zorgt voor een maximale veerkracht van het haar. De mousse heeft een unieke, alcoholvrije formule die voorkomt dat het haar hard wordt en uitdroogt en die het verdere stylen van het haar gemakkelijker maakt.

Gebruiksaanwijzing

Schud de fles goed voor gebruik. Houd de fles ondersteboven en doe een beetje van de mousse op de handpalm. Verdeel het gelijkmatig over handdoekdroog haar en je haar is klaar om verder gestyled te worden!

Bestel Color Wow Color Control Blue Toning and Styling Foam 200ml makkelijk bij Koosvanderbeek.nl

Productspecificaties

Artikelnummer
20050016
EAN
5060150185632

Eerder door jou bekeken