Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam 200ml

  Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam 200ml
  Productomschrijving
  Elimineert ongewenste geeltinten in blond haarColor Wow Color Control Purple Toning Styling Foam is een sterke mousse die maximale veerkracht levert en de haarkleur extreem verbetert met minimale inspanning! Deze kleurcorrigerende, lavendel getinte mousse helpt direct met het neutraliseren van ongewenste gele of koperkleurige accenten in blond haar...

  Elimineert ongewenste geeltinten in blond haar

  Color Wow Color Control Purple Toning Styling Foam is een sterke mousse die maximale veerkracht levert en de haarkleur extreem verbetert met minimale inspanning! Deze kleurcorrigerende, lavendel getinte mousse helpt direct met het neutraliseren van ongewenste gele of koperkleurige accenten in blond haar. Harde, koperkleurige tinten veranderen dankzij de mousse in natuurlijke, zachte blonde tinten.

  Color Wow Color Control Purple Toning Styling Foam geeft het haar tevens een flinke opkikker, maakt het haar ontvankelijker voor verdere styling en zorgt voor een maximale veerkracht van het haar. De mousse heeft een unieke, alcoholvrije formule die voorkomt dat het haar hard wordt en uitdroogt en die het verdere stylen van het haar gemakkelijker maakt.

  Gebruiksaanwijzing

  Schud de fles goed voor gebruik. Houd de fles ondersteboven en doe een beetje van de mousse op de handpalm. Verdeel het gelijkmatig over handdoekdroog haar en je haar is klaar om verder gestyled te worden!

  Bestel Color Wow Color Control Purple Toning and Styling Foam 200ml makkelijk bij koosvanderbeek.nl

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  20050015

  Eerder door jou bekeken