Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray 295ml

Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray 295ml
Productomschrijving
Sneldroge, lichte fixatieDe Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray heeft een sneldrogende, snelwerkende formule die de gewenste haarstijl vasthoudt zonder de haarkleur aan te tasten. De meeste haarsprays laten een doffe waas of zelfs een gele waas achter op het haar, maar daar hoef je niet bang voor te zijn met de Color Wow Cult Favorite Fir...

Sneldroge, lichte fixatie

De Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray heeft een sneldrogende, snelwerkende formule die de gewenste haarstijl vasthoudt zonder de haarkleur aan te tasten. De meeste haarsprays laten een doffe waas of zelfs een gele waas achter op het haar, maar daar hoef je niet bang voor te zijn met de Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray.

Deze haarspray is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De haarspray is geformuleerd met haarversterkende keratine, gehydroliseerde zijde en keratine-eiwit. Dit zorgt voor het herstellen, versterken en glad maken van het haar. De Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray heeft een zachte, lichte finish die snel droogt.

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Spray op droog haar op 10 cm afstand.

Bestel Color Wow Cult Favorite Firm + Flexible Spray 295ml makkelijk bij Koosvanderbeek.nl

Productspecificaties

Artikelnummer
20050022
EAN
5060150185359

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE