Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Color Wow Dream Filter

Meerdere varianten
Color Wow Dream Filter 200ml
Productomschrijving
Pre-shampoo voor kleurbehoudColor Wow Dream Filter is geschikt voor alle haartypes en kleuren. De veilige spray werkt vooral effectief op bleke tinten als blond, grijs, as, wit en alle lichtere haartinten die vatbaar zijn voor vlekken en verkleuring door metalen en mineralen. De pre-shampoo verwijdert mineralen en metalen waardoor de haarkleur word...

Pre-shampoo voor kleurbehoud

Color Wow Dream Filter is geschikt voor alle haartypes en kleuren. De veilige spray werkt vooral effectief op bleke tinten als blond, grijs, as, wit en alle lichtere haartinten die vatbaar zijn voor vlekken en verkleuring door metalen en mineralen. De pre-shampoo verwijdert mineralen en metalen waardoor de haarkleur wordt beschermd en behouden.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Dream Filter op droog haar vóór een wasbeurt. Spray gelijk matig over het haar. Laat 1-3 minuten inwerken, daarna wassen met shampoo. Voor het beste resultaat, gebruik Color Wow Security Shampoo.

Bestel Color Wow Dream Filter makkelijk bij Koosvanderbeek.nl

Productspecificaties

Artikelnummer
20050024
EAN
5060150185489

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »