Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray 162ml

Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray 162ml
Productomschrijving
Ultralicht voor intense glansDe Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray is geformuleerd met delen van de African Royal Candle, een natuurlijke lichtbron die je haar oplicht met glans en UV-bescherming. Om zelfs donkere schaduwen zachtjes, veilig en snel weg te houden. Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray absorbeert UV-stralen en straalt wit licht ui...

Ultralicht voor intense glans

De Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray is geformuleerd met delen van de African Royal Candle, een natuurlijke lichtbron die je haar oplicht met glans en UV-bescherming. Om zelfs donkere schaduwen zachtjes, veilig en snel weg te houden.

Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray absorbeert UV-stralen en straalt wit licht uit over het hele oppervlak dat werkt als een zonne-energiespot op je haar. Het zorgt voor extra glans, extra gezond uitziende haarstrengen en is extra licht.

Gebruiksaanwijzing

Breng een lichte, intense glans op het haar aan. Aanbrengen op uiteinden die er saai en droog uitzien. Spuit op je borstel en borstel door het haar. Breng aan op de vingers, en kam door het haar heen om haarstrengen op te lichten. Voor rijke, diepe lichtopbrengst, föhnen voor vergrote glans.

Bestel Color Wow Extra Mist-ical Shine Spray 162ml makkelijk bij Koosvanderbeek.nl

Productspecificaties

Artikelnummer
20050023
EAN
5060150185083

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE