Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Color Wow One Minute Transformation Styling Cream 120ml

Color Wow One Minute Transformation Styling Cream 120ml
Productomschrijving
Styling en verzorging in 1 minuutColor Wow One Minute Transformation Styling Cream is het perfecte product als je het haar wil verzorgen én stylen met één product. Met deze crème kun je droog haar herstellen als het eigenlijk tijd is om je haar opnieuw te wassen en verzorgen. Het haar wassen zorgt voor kleurvervaging en kan erg tijdrovend zijn,...

Styling en verzorging in 1 minuut

Color Wow One Minute Transformation Styling Cream is het perfecte product als je het haar wil verzorgen én stylen met één product. Met deze crème kun je droog haar herstellen als het eigenlijk tijd is om je haar opnieuw te wassen en verzorgen. Het haar wassen zorgt voor kleurvervaging en kan erg tijdrovend zijn, zeker als je het hierna nog moet föhnen en stijlen. Gelukkig is er de One Minute Transformation Styling Cream waarmee je het haar binnen één minuut weer een gezonde, stralende look geeft.

Deze crème bevat Omega 3 en avocado olie zodat het haar gehydrateerd wordt. Deze crème voorkomt pluis en werkt ook perfect voor golvend of krullend haar.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik een kleine hoeveelheid op droog haar en focus op de probleemgebieden. Borstel het product door het haar om glanzend en pluis-vrij resultaat te krijgen. Of. voor een meer gepolijst effect. Voor een gepolijsst effect, gebruik een ronde borstel en fohn het haar met een fohn.

Bestel Color Wow One Minute Transformation Styling Cream 120ml makkelijk bij Koosvanderbeek.nl

Productspecificaties

Artikelnummer
20050017
EAN
5060150185229

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE