Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Coyon Soft Lotion 20 ampullen 12ml

Coyon Soft Lotion 20 ampullen 12ml
Productomschrijving
Multifunctioneel serumDe glazen ampullen met Soft Lotion bevatten een herstellende serum die zijn werk reeds tijdens het chemische proces van kleuren, ontkleuren en permanenten begint. Dit product heeft diverse toepassingsmogelijkheden.Gebruik het direct op het haar als regenerateur. Op handdoekdroog haar aanbrengen en 1 minuut laten inwerken en ve...

Multifunctioneel serum

De glazen ampullen met Soft Lotion bevatten een herstellende serum die zijn werk reeds tijdens het chemische proces van kleuren, ontkleuren en permanenten begint. Dit product heeft diverse toepassingsmogelijkheden.

Gebruik het direct op het haar als regenerateur. Op handdoekdroog haar aanbrengen en 1 minuut laten inwerken en vervolgens uitspoelen. Daarna in model brengen als gewenst.

Bij haarkleuringen een halve ampul direct in het verfmengsel toevoegen en de andere helft als regenerateur toepassen zoals hierboven beschreven.

Bij blonderingen in het blondeermengsel en toepassen net als bij haarkleuringen.

Bij permanenten direct in de permanent en toepassen net als bij haarkleuringen.

Het houdt het haar zijdezacht en handelbaar met een schitterende glans. Het zorgt er tevens voor dat de vochtigheidsbalans wordt behouden.

Productspecificaties

Artikelnummer
20031900
EAN
8716165810034

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE