Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Curl Wow Shook Epic Curl Perfector 295ml

CG
Productomschrijving
Voor gedefinieerde, zachte en bouncy krullenDe Color Wow Curl  Shook Mix + Fix Bundling Spray zorgt ervoor dat het haar zijdezacht wordt, kroezen worden tegengegaan en de krullen perfect worden gebundeld. De Curl Perfector heeft een geweldige “Bi-phase” formule, die de waterige stylingfase mengt met de exclusieve ultra-lite mix van Hemi-squala...

Voor gedefinieerde, zachte en bouncy krullen

De Color Wow Curl  Shook Mix + Fix Bundling Spray zorgt ervoor dat het haar zijdezacht wordt, kroezen worden tegengegaan en de krullen perfect worden gebundeld. De Curl Perfector heeft een geweldige “Bi-phase” formule, die de waterige stylingfase mengt met de exclusieve ultra-lite mix van Hemi-squalane (een natuurlijk alternatief voor siliconen), jojoba, rijstzemelen, passiebloem en druivenpitolie. Dit in combinatie met de Profaxil 18 Complex van Color Wow zorgt het voor geweldige, veerkrachtige en bouncy krullen. Met de Naked Technology voelt het alsof er niets op het haar zit.

Color Wow Curl Shook Mix + Fix Bundling Spray bevat geen siliconen, gluten en uitdrogende alcohol. Dit product is vegan en niet op dieren getest.

Bestel Curl Wow Shook Epic Curl Perfector 295ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
20050044
EAN
5060150185717

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE