Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

E-Kwip Education Set Left

Productomschrijving
Professionele set kappersscharen van het Duitse E-Kwip. Geleverd in een leuke scharenstandaard.Kappersschaar ED55: De Kappersschaar word geleverd in de populaire maat 5.5. Deze is ergonomisch gevormd en heeft een vaste pinksteun. Het duimoog is naar binnen gebogen, wat zorgt voor een prettige ontspannen knip houding. Platte schroef waar geen haar t...

Professionele set kappersscharen van het Duitse E-Kwip. Geleverd in een leuke scharenstandaard.

Kappersschaar ED55:

De Kappersschaar word geleverd in de populaire maat 5.5. Deze is ergonomisch gevormd en heeft een vaste pinksteun. Het duimoog is naar binnen gebogen, wat zorgt voor een prettige ontspannen knip houding. Platte schroef waar geen haar tussen gaat.

Coupeschaar ED40:

Word ook in de maat 5.5 geleverd. Dezelfde perfecte ergonomische eigenschappen als de knipschaar. Voorzien van 40 tanden. Platte stelschroef, vaset pinksteun en uitneembare zwarte vingerringen.

Scharenblok:

Leuke stevige standaard, gemaakt van wit plexiglas. Je kunt er meerdere scharen rechtop in zetten. Deze blijven stevig staan. Een mooie kwalitatief goede set, die bijvoorbeeld in veel scholenpakketten aangeboden word.

Productspecificaties

Artikelnummer
400502051
EAN
9999999996396

Eerder door jou bekeken