Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

  E-Kwip Education Set Left

  Productomschrijving
  Professionele set kappersscharen van het Duitse E-Kwip. Geleverd in een leuke scharenstandaard.Kappersschaar ED55:De Kappersschaar word geleverd in de populaire maat 5.5. Deze is ergonomisch gevormd en heeft een vaste pinksteun. Het duimoog is naar binnen gebogen, wat zorgt voor een prettige ontspannen knip houding. Platte schroef waar geen haar tu...

  Professionele set kappersscharen van het Duitse E-Kwip. Geleverd in een leuke scharenstandaard.

  Kappersschaar ED55:

  De Kappersschaar word geleverd in de populaire maat 5.5. Deze is ergonomisch gevormd en heeft een vaste pinksteun. Het duimoog is naar binnen gebogen, wat zorgt voor een prettige ontspannen knip houding. Platte schroef waar geen haar tussen gaat.

  Coupeschaar ED40:

  Word ook in de maat 5.5 geleverd. Dezelfde perfecte ergonomische eigenschappen als de knipschaar. Voorzien van 40 tanden. Platte stelschroef, vaset pinksteun en uitneembare zwarte vingerringen.

  Scharenblok:

  Leuke stevige standaard, gemaakt van wit plexiglas. Je kunt er meerdere scharen rechtop in zetten. Deze blijven stevig staan. Een mooie kwalitatief goede set, die bijvoorbeeld in veel scholenpakketten aangeboden word.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  400502051

  Eerder door jou bekeken