Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Efalock Synfonia Digitale Fohn

Smart föhn
Productomschrijving
Digitale haardroger Een digitale föhn is een geavanceerde versie van een traditionele föhn waarin digitale technologie is verwerkt. In tegenstelling tot traditionele haardrogers, die meestal een aantal vaste snelheids- en warmte-instellingen hebben, biedt een digitale föhn een nauwkeurigere controle over de temperatuur- en ventilatorinstellinge...

Digitale haardroger

Een digitale föhn is een geavanceerde versie van een traditionele föhn waarin digitale technologie is verwerkt. In tegenstelling tot traditionele haardrogers, die meestal een aantal vaste snelheids- en warmte-instellingen hebben, biedt een digitale föhn een nauwkeurigere controle over de temperatuur- en ventilatorinstellingen.

Een digitale föhn heeft een digitaal display of knoppen waarmee je precies de gewenste temperatuur en ventilatorsnelheid instelt. Hierdoor kun je het droogproces aanpassen aan jouw haartype en behoeften. Sommige digitale haardrogers hebben zelfs verschillende vooraf ingestelde programma's voor specifieke haartypes of stijlen.

Kenmerken:

  • Zelfreinigende functie
  • Digitaal display
  • 4 snelheden en 4 temperatuurniveaus, koude luchtknop
  • 3 meter snoer

Digitale föhn met hoge snelheid

Droogt in recordtijd, ongelooflijk stil, ultrakrachtig & vederlicht! De digitale borstelloze motor maakt tot 110.000 omwentelingen per minuut en heeft een gespecificeerde levensduur van 10.000 bedrijfsuren. Deze föhn is dus absoluut voor professioneel gebruik. De geïntegreerde geluiddemper is eigenlijk extreem goed, waardoor de föhn met dit vermogen echt stil is in vergelijking met andere apparaten.

SYNFONIA-test

Wij hebben de föhn voor je getest en zijn aangenaam verrast! In tegenstelling tot andere apparaten is deze föhn niet alleen klein en licht, hij lijkt ook goed gemaakt te zijn.

De prestaties van de föhn zijn buitengewoon goed en comfortabel in gebruik dankzij de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen. De koude knop werkt ook verrassend goed in vergelijking met andere modellen. De meegeleverde mondstukken worden ook handig magnetisch op de föhn gehouden.

Op het LCD-display wordt naast de temperatuur ook het vermogen van de bladblazer weergegeven. Hoewel de föhn opvalt door zijn ergonomische voordelen zoals gewicht en prestaties, heeft hij ons ook technisch overtuigd.

Bestel Efalock Synfonia Digitale Fohn snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
40102472
EAN
4025341517280

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »