Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Ga.Ma iQ3 Perfetto Fohn

3e generatie
Productomschrijving
Het toppunt van Italiaans design en innovatieDeze slimme fohn is zo licht als een smartphone, compact en ontzettend krachtig. Met de allernieuwste haarverzorgingstechnologieën en energie-efficiëntie tilt de iQ3 jouw droogervaring naar een hoger niveau.Stand-bytechnologie, miniformaat en maximaal vermogen maken deze droger tot een must-have. Ervaa...

Het toppunt van Italiaans design en innovatie

Deze slimme fohn is zo licht als een smartphone, compact en ontzettend krachtig. Met de allernieuwste haarverzorgingstechnologieën en energie-efficiëntie tilt de iQ3 jouw droogervaring naar een hoger niveau.

Stand-bytechnologie, miniformaat en maximaal vermogen maken deze droger tot een must-have. Ervaar perfectie met Oxy Active Technologie en geniet van het gemak van eenvoudige reiniging en slimme functies zoals automatische diagnostiek en geheugenfunctie.

Kenmerken:

 • 1.520 W
 • Hoge snelheid RPM 110.000
 • Turboboost 120.000 tpm
 • Vermindert de droogtijd tot 35%
 • Super coole coolshot met drukknop
 • Oxy-Active-technologie verlengt de levensduur van de haarkleuring.
 • Gepatenteerd Venturi-effect maximaliseert de luchtstroom
 • Drukknop Omgekeerde zelfreiniging
 • Ultralicht (10,37 oz)
 • 1 mini-diffusor/volumizer met vergrendelfunctie
 • 1 Deep Diffuser lock-in-functie voor de ultieme krullen
 • Smartpad
 • AutoClean Reminder-sensorlampje
 • Inclusief schoonmaakset (1 schoonmaakdoekje, 1 schoonmaakborstel, 1 ophanghaak)
 • 10 filters inbegrepen
 • 3,5 meter snoer

Verbeter jouw haarverzorgingsroutine met de GAMA iQ3 Perfetto haardroger.

Maak kennis met de iQ3-föhn: een nieuwe definitie van slimme prestaties

De iQ3 Föhn is de derde generatie van de originele slimme haardroger, ontworpen en vervaardigd door GAMA Italy. Met zijn innovatieve functies en geavanceerde technologieën heeft het een revolutie teweeggebracht in het concept van prestaties in de wereld van haarverzorging. Deze föhn is een perfecte combinatie van Italiaans design, intelligente techniek en duurzame innovatie, waardoor professionele stylisten en saloneigenaren een ongeëvenaarde ervaring krijgen.

Slimme prestaties binnen handbereik

De iQ3 Föhn combineert intelligente functies en geavanceerde technologieën om uitzonderlijke kracht en prestaties te leveren. Uitgerust met een intelligente borstelloze motor, genereert het een ongelooflijke luchtstroom die de gezondheid van de hoofdhuid bevordert en de schoonheid van het haar verbetert. Met een maximaal vermogen van 1.520 W en een indrukwekkende snelheid van 120.000 RPM zorgt deze föhn voor efficiënt en snel drogen, waardoor de droogtijd wordt verkort door het Venturi-effect.

Verbeterde gezondheidszorg en comfort voor stylisten

GAMA Italy begrijpt het belang van het welzijn van de stylist tijdens lange gebruiksuren. Daarom is de iQ3 Föhn ontworpen om net zo licht te zijn als een smartphone, met een gewicht van slechts 10,4 ounces (0,65 pond). Het ergonomische ontwerp vermindert vermoeidheid van de armen en biedt een comfortabele grip, waardoor stylisten efficiënt en verstandig kunnen werken. De föhn wordt ook geleverd met een slimme pad die hem automatisch uitschakelt wanneer hij erop wordt geplaatst, waardoor energie wordt bespaard en de duurzaamheid wordt bevorderd.

Ongeëvenaarde gebruikerservaring

De iQ3 Föhn biedt een unieke gebruikerservaring, waardoor elk salonbezoek aanvoelt als een luxe haarspa. Met het intelligente automatische uitschakelsysteem wordt overmatig energieverbruik vermeden, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. De föhn beschikt ook over een vergrendelknop om onbedoelde wijzigingen in de instellingen tijdens gebruik te voorkomen. Bovendien heeft het een automatische diagnosefunctie die eventuele bedieningsproblemen identificeert en een geheugenfunctie die de laatst gebruikte instelling onthoudt.

Haar- en drogerhygiëne

Het handhaven van reinheid en hygiëne is cruciaal in de salonomgeving. De iQ3 Föhn is voorzien van dubbele microfilters die verwijderbaar en wasbaar zijn, waardoor vrijwel niets je haar, hoofdhuid of de binnenkant van de föhn bereikt. Het schoonmaken van de filters is een fluitje van een cent met de meegeleverde schoonmaakset, die bestaat uit een schoonmaakdoekje en borstel. Daarnaast wordt de föhn geleverd met negen extra stoffen filters die indien nodig vervangen kunnen worden.

Actieve zuurstoftechnologie voor haarverzorging

De iQ3 Föhn bevat Active Oxygen-technologie, samen met negatieve ionen, voor een diepe reiniging van zowel de hoofdhuid als het haar. Deze eigenschappen hebben ongelooflijke antibacteriële en verjongende effecten en beschermen het haar tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Dit zorgt voor pluisvrij, gehydrateerd en geregenereerd haar, waardoor helderdere en langduriger kleurbehandelingen mogelijk zijn.

Ervaar het verschil met de iQ3 Föhn

De iQ3 Föhn is meer dan alleen een haarhulpmiddel; het is een game-changer in de wereld van professionele haarverzorging. De slimme prestaties, duurzame innovatie en Italiaans design maken het een must-have voor stylisten en saloneigenaren die uitmuntendheid zoeken in hun vak. Met zijn ongelooflijke kracht, verbeterde gebruikerservaring en geavanceerde haarverzorgingstechnologieën zal de iQ3 Föhn zeker een revolutie teweegbrengen in jouw salonervaring. Verbeter jouw stylingspel met de iQ3 Föhn en ontdek een nieuw niveau van prestaties en efficiëntie.

Bestel Ga.Ma iQ3 Perfetto Fohn snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
4007006
EAN
8023277158344

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE