Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Golden Rose Eyebrow Shaper Wax 45ml

Productomschrijving
Style en verzorg je wenkbrauwenEyebrow Shaper Wax van Golden Rose: ervaar elke dag de perfectie van natuurlijke wenkbrauwstyling met de Eyebrow Shaper Wax van Golden Rose. Deze unieke, kleurloze wax zorgt voor moeiteloze fixatie en vormgeving van uw wenkbrauwen, waarbij een langdurig en natuurlijk resultaat wordt gegarandeerd. Geschikt voor elke ma...

Style en verzorg je wenkbrauwen

Eyebrow Shaper Wax van Golden Rose: ervaar elke dag de perfectie van natuurlijke wenkbrauwstyling met de Eyebrow Shaper Wax van Golden Rose. Deze unieke, kleurloze wax zorgt voor moeiteloze fixatie en vormgeving van uw wenkbrauwen, waarbij een langdurig en natuurlijk resultaat wordt gegarandeerd. Geschikt voor elke make-upstijl, deze formule is huidvriendelijk en vrij van irriterende stoffen, ideaal voor dagelijks gebruik.

De Eyebrow Shaper Wax is meer dan een styling hulpmiddel; het is een verzorgende behandeling voor jouw wenkbrauwen. Verrijkt met biotine, provitamine B5, en glycerine, voedt en beschermt het de wenkbrauwen tegen uitvallen en uitdrogen. Een essentieel product voor natuurlijk ogende, goed verzorgde wenkbrauwen.

Bestel Golden Rose Eyebrow Shaper Wax 45ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30304556
EAN
8691190514556

Eerder door jou bekeken