Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR Eyeglaze Liquid Eyeshadow

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Voor een intense lookEen sprekende oogschaduw met een vloeibare structuur die zich soepel verspreidt en gemakkelijk mengt. Het product droogt zeer snel in en laat een spectaculaire kleur achter. Het blijft vele uren zitten en zorgt voor een perfecte look zonder te creasen, vlekken of te vervagen.Gebruik van de Eye Glaze Liquid Eyeshadow:Zorg dat je...

Voor een intense look

Een sprekende oogschaduw met een vloeibare structuur die zich soepel verspreidt en gemakkelijk mengt. Het product droogt zeer snel in en laat een spectaculaire kleur achter. Het blijft vele uren zitten en zorgt voor een perfecte look zonder te creasen, vlekken of te vervagen.

Gebruik van de Eye Glaze Liquid Eyeshadow:

Zorg dat je begint met een schoon en droog ooglid. Breng een kleine hoeveelheid vloeibare oogschaduw aan op je ooglid met behulp van de: Dual Ended Brush. Begin bij de binnenste ooghoek en werk naar buiten toe. Zorg ervoor dat je de oogschaduw goed verdeelt over het gehele ooglid en dat je eventuele harde lijnen vervaagt met onze Blending Brush.

Als je de kleur van de oogschaduw wilt opbouwen, wacht dan tot de eerste laag droog is en breng vervolgens nog een laag aan. Herhaal dit totdat je de gewenste kleurintensiteit hebt bereikt. Wil je zorgen voor extra diepte, werk dan met diverse kleuren.

Wist je dat de Eye Glaze Liquid Eyeshadow prima te combineren is met een van onze poeder oogschaduw. Door een kleine hoeveelheid van de vloeibare ogenschaduw over de poeder oogschaduw heen te zetten creëer je een intenser resultaat en zorg je ervoor dat jouw oog het optimale resultaat heeft.

Bestel GR Eyeglaze Liquid Eyeshadow snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30306123
EAN
8691190509132

Eerder door jou bekeken