Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

GR Iconic Blush Duo

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Dreamy catchy cheeks!Het Iconisch Blush Duo is een fantastisch product dat zorgt voor prachtige rouge op je wangen. Deze perfect samengestelde tinten geven je een frisse uitstraling. De blush is zeer gepigmenteerd en heeft een zachte en gladde textuur, waardoor je hem moeiteloos kunt aanbrengen en gemakkelijk kunt blenden voor een perfecte finish.A...

Dreamy catchy cheeks!

Het Iconisch Blush Duo is een fantastisch product dat zorgt voor prachtige rouge op je wangen. Deze perfect samengestelde tinten geven je een frisse uitstraling. De blush is zeer gepigmenteerd en heeft een zachte en gladde textuur, waardoor je hem moeiteloos kunt aanbrengen en gemakkelijk kunt blenden voor een perfecte finish.

Aan de formule van de blush is vitamine E toegevoegd. De antioxidant Vitamine E helpt met het voorkomen van fijne lijntjes en vroegtijdige veroudering door het collageen in je huid te beschermen. Hierdoor blijft je huid lang gehydrateerd en stevig. Door de 2 verschillende kleuren in het palet kun je spelen met diepte in het gezicht wat zorgt voor een natuurlijk sunkissed look!

Iconic Blush Duo aanbrengen:

Begin met de lichtere kleur van het duo. Gebruik je kwast om een beetje van de lichtere tint op te nemen en klop zachtjes het overtollige poeder eraf. Breng de blush aan op de appels van je wangen, waar je normaal gesproken een natuurlijke blos zou krijgen. Beweeg de kwast in ronddraaiende bewegingen of veeg het voorzichtig naar boven richting je slapen.

Als je de blush wat intenser wilt aan zetten kun je een beetje van de donkerdere kleur oppakken met dezelfde kwast. Tik opnieuw voorzichtig om overtollig product te verwijderen en veeg de kwast over de lichtere blush op je wangen. Dit helpt de kleuren mooi in elkaar over te laten lopen.

Bestel GR Iconic Blush Duo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
30306108
EAN
8691190516147

Eerder door jou bekeken