Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Hair Removal Hot Wax Black 500g

Hair Removal Hot Wax Black 500g
Productomschrijving
Ontharingswax voor mannenVaste was kan veilig worden aangebracht op delen van het lichaam, zoals het gezicht en de bikinilijn. Omdat vaste was de haarwortels verzwakt, vermindert en vertraagt de haargroei.Gebruik van de Hot Wax:Zorg ervoor dat het gebied dat u gaat waxen schoon en droog is. Als het heet is op de plaatsen waar je wax op je lichaam g...

Ontharingswax voor mannen

Vaste was kan veilig worden aangebracht op delen van het lichaam, zoals het gezicht en de bikinilijn. Omdat vaste was de haarwortels verzwakt, vermindert en vertraagt de haargroei.

Gebruik van de Hot Wax:

Zorg ervoor dat het gebied dat u gaat waxen schoon en droog is. Als het heet is op de plaatsen waar je wax op je lichaam gaat aanbrengen, droog het gebied dan af met poeder. Verhoog de temperatuur van het verwarmingselement tot 90 graden het eerste gebruik. Verwarm de was tot het volledig smelt. Wacht nadat de wax is gesmolten totdat de wax de juiste temperatuur heeft om aan te brengen. Voordat u de was op een groot oppervlak aanbrengt, test u deze op een klein oppervlak van uw lichaam. Breng wax aan met de haargroei richting mee met behulp van een spatel. De was wordt in korte tijd hard. Til de wax op en trek de vaste was tegen de richting van de haargroei van de huid af. Anders kan het je een blauwe plek op je huid bezorgen. Na het waxen van je lichaam om de huid schoon te maken, gebruik je after wax olie.

Bestel Hair Removal Hot Wax Black 500g snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
70050001
EAN
840302410547

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE