Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Hercules Wolf 37 Kam Zwart

Hercules Wolf 37 Kam Zwart
Productomschrijving
Anti-statische grofvertande kamMet de kammen van Hercules Sägemann ben je altijd verzekerd van topkwaliteit en dat is met deze kam uiteraard niet anders! Deze professionele kapperskam, met grove vertanding is speciaal voor het aanbrengen van fijne of grovere texturen aan het haar. Bovendien is de kam comfortabel in gebruik dankzij de topafwerking ...

Anti-statische grofvertande kam

Met de kammen van Hercules Sägemann ben je altijd verzekerd van topkwaliteit en dat is met deze kam uiteraard niet anders! Deze professionele kapperskam, met grove vertanding is speciaal voor het aanbrengen van fijne of grovere texturen aan het haar. Bovendien is de kam comfortabel in gebruik dankzij de topafwerking gewend van Hercules Sägemann.

De antibacteriële kam is voorzien van microbiële middelen; een duurzame, effectieve bescherming tegen bacteriën en schimmels. De werking van de microbiële coating kan grotendeels worden toegeschreven aan de ionen die continue worden uitgezonden door de werkzame stoffen. De ionen vallen de stofwisselingssystemen van de primitieve cellen aan. Deze sterven en de anti-microbiële coating verhindert de verspreiding hiervan.

Kenmerken:

  • Anti-statisch en anti-bacterieel
  • Grove vertanding
  • Microbiële coating
  • Lengte van 19,05 cm
  • Bestand tegen zowel hitte als chemicaliën

Bestel Hercules Wolf 37 Kam Zwart snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
1012615
EAN
4000165627209

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE