Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Brilliant Spray 150ml

Inkoopvoordeel
Imago Brilliant Spray 150ml
Productomschrijving
Schitter met de Imago Brilliant Spray: glans zonder compromis Ontdek de charme van stralend haar met de Imago Brilliant Spray, een wonderproduct dat jouw haar transformeert zonder enige zwaarte of plakkerigheid. Deze spray onderscheidt zich door zijn vermogen om een heldere glans te bieden die zowel indrukwekkend als natuurlijk aanvoelt. Sneldrog...

Schitter met de Imago Brilliant Spray: glans zonder compromis

Ontdek de charme van stralend haar met de Imago Brilliant Spray, een wonderproduct dat jouw haar transformeert zonder enige zwaarte of plakkerigheid. Deze spray onderscheidt zich door zijn vermogen om een heldere glans te bieden die zowel indrukwekkend als natuurlijk aanvoelt.

Sneldrogend voor instant resultaat

In de snelle wereld van vandaag is tijd kostbaar. Daarom is de Imago Brilliant Spray ontworpen om direct op te drogen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten; spray gewoon, style, en je bent klaar om te schitteren. De geavanceerde formule zorgt ervoor dat je haar binnen seconden droog is, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt telt.

Ultra-fijne verstuiving voor een gelijkmatige dekking

Een van de sleutelaspecten van de Imago Brilliant Spray is de ultra-fijne verstuiving. Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige dekking, waardoor elke haarlok perfect wordt behandeld zonder oververzadiging. Het resultaat is een gelijkmatige, natuurlijke glans die je haar niet verzwaart maar wel laat stralen.

Glanzend haar, zonder plakkerigheid

Vaak associëren we een spray met een plakkerig, hard gevoel, maar dat is verleden tijd met de Imago Brilliant Spray. Deze revolutionaire spray biedt een zichtbare hold die je haar niet alleen laat glanzen, maar het ook soepel en beweeglijk houdt. Je kunt je haar vrij bewegen en stijlen zonder je zorgen te maken over verstijving of plakken.

Voor alle haartypes

Of je nu fijn, dik, krullend of steil haar hebt, de Imago Brilliant Spray is geschikt voor alle haartypes. Het is een veelzijdig product dat zich aanpast aan jouw unieke haarbehoeften, waardoor het een must-have is voor iedereen die verlangt naar een glanzende afwerking. Zowel in jouw salon als bij de klanten thuis.

Briljantie in een Flesje

De Imago Brilliant Spray is meer dan alleen een spray; het is een belofte van glans, stijl en snelheid, allemaal in één handig flesje. Probeer de Imago Brilliant Spray vandaag nog en ervaar zelf hoe het jouw haar kan transformeren tot een stralende, gezonde coupe.

Productspecificaties

Artikelnummer
21090220
EAN
8718754320696

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE