Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Color Refresher 250ml

Sale
Sale 40%
Meerdere kleuren
Productomschrijving
Optimale verzorging en verlenging van jouw kleuring Met de Imago Color Refresher haal je een product in jouw salon die je aan elke klant wil meegeven. Deze glansshampoo verrijkt de kleuraccenten van gekleurd haar en verlengt daarmee de kleuring in het haar. Maar buiten deze voordelen, zijn er nog een aantal belangrijke punten die we je mee willen ...

Optimale verzorging en verlenging van jouw kleuring

Met de Imago Color Refresher haal je een product in jouw salon die je aan elke klant wil meegeven. Deze glansshampoo verrijkt de kleuraccenten van gekleurd haar en verlengt daarmee de kleuring in het haar. Maar buiten deze voordelen, zijn er nog een aantal belangrijke punten die we je mee willen geven.

Werking van Imago Color Refresher.

De Imago Color Refresher is een shampoo die je gebruikt voor het behoud van jouw gekleurde lokken. Naast het behouden van jouw kleur, reinigt de Imago Color Refresher jouw hoofdhuid & de haren en zorgt het ook nog eens voor een glans. Drie grote pluspunten verwerkt in één product.

Gebruikswijze

Gebruik de Imago Color Refresher minimaal 1 keer in de week. Het Imago Color Refresher werkt het beste op nat haar. Neem een goede klodder Imago Color Refresher en breng de shampoo vanaf de hoofdhuid goed in.

Masseer de hoofdhuid hierbij goed stevig met de vingertoppen zodat de hoofdhuid wordt geactiveerd en het product beter opneemt. Breng de shampoo in tot in de haarpunten en laat dit kort inwerken. Spoel het haar met ruim water goed uit zodat er geen overtollig product achterblijft op de haarlokken en de hoofdhuid.

Gebruik de aanvullende Imago Color Mask 1 keer in de 14 dagen voor een nog betere verzorging en langer behoudt van jouw haarkleuring.

Verkoop in jouw salon

De Imago Color Refresher onmisbaar bij jouw klanten thuis, zeker na een kleurbehandeling. Met de altijd doorlopende actie van Koosvanderbeek.nl, zorg jij altijd voor een fijne voorraad in jouw salon om het product te gebruiken bij jouw salonbezoekers, maar ook om door te verkopen aan klanten. We geven je graag wat tips om de verkoop van het Imago Color Refresher te stimuleren in jouw salon:

  • Gebruik het product veel in de salon zodat jouw klanten zien wat het product is;
  • Laat de klanten een ervaring meemaken door dit product te gebruiken in hun behandeling. Vertel wat de voordelen zijn van dit product en waarom jij het zelf als prettig ervaart;
  • Zet de producten op de toonbank bij elkaar, eventueel met een van de tentkaarten die we vaak aanbieden. Zo ziet de klant bij het afsluiten van hun behandeling het product nogmaals en is de kans groter dat ze het Imago Color Refresher aanschaffen na hun behandeling in de salon.

Inkoopvoordeel

Bij Koosvanderbeek.nl helpen we graag met jouw omzet boosten. Daarom hebben wij een doorlopende actie van de Imago Color Refresher zodat jij altijd zeker bent van een fijne marge. Log in om de inkoopvoordeel te zien en schaf de Imago Color Refresher vandaag nog aan. Zowel in de webshop als in onze fysieke groothandel!

Productspecificaties

Artikelnummer
21090357
EAN
8718754321280

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE