Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Gel Spray 250ml

Inkoopvoordeel
Imago Gel Spray 250ml
Productomschrijving
Transformeer haarstyling met Imago Gel Spray: de nieuwe must-have voor kappers Als professionele kapper of haarspecialist weet je dat het vinden van het juiste stylingproduct cruciaal is voor zowel de kwaliteit van je werk als de tevredenheid van je klanten. Daarom introduceren we Imago Gel Spray, een revolutionaire stap vooruit in haarstylingtech...

Transformeer haarstyling met Imago Gel Spray: de nieuwe must-have voor kappers

Als professionele kapper of haarspecialist weet je dat het vinden van het juiste stylingproduct cruciaal is voor zowel de kwaliteit van je werk als de tevredenheid van je klanten. Daarom introduceren we Imago Gel Spray, een revolutionaire stap vooruit in haarstylingtechnologie. Deze gel spray, speciaal ontworpen voor gebruik door professionals in bijvoorbeeld salons of tijdens het werk bij mensen thuis, biedt een sterke, drijfgasvrije oplossing voor het verstevigen van kapsels.

Wat maakt Imago Gel Spray zo uniek?

In tegenstelling tot traditionele haarlak, biedt Imago Gel Spray een sterke hold zonder de negatieve effecten van drijfgassen. Dit maakt de gel spray niet alleen een milieuvriendelijker keuze, maar ook een gezondere optie voor zowel de stylist als de klant. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zorgt Imago Gel Spray voor een langdurige versteviging, terwijl het haar flexibel en werkbaar blijft.

Veelzijdige toepassing

Een van de grootste voordelen van de Imago Gel Spray is de veelzijdigheid. Het kan gebruikt worden voor, tijdens en na het stylen, waardoor het een onmisbaar product is in elke salon. Voor het föhnen kan het helpen om een basis te creëren voor volume en textuur. Tijdens het stylen kan het gebruikt worden om specifieke delen van het haar in vorm te brengen en na het stylen biedt het de finishing touch om het kapsel de hele dag in model te houden.

Ultieme versteviging zonder compromis

Met Imago Gel Spray kun je een kapsel creëren dat niet alleen prachtig uitziet, maar ook de hele dag blijft zitten. Het biedt een sterke hold, zonder het haar hard of plakkerig te maken. Dit betekent dat je klanten kunnen genieten van een natuurlijk uitziende finish, terwijl hun haar perfect in model blijft.

Makkelijk in gebruik en duurzaam

Imago Gel Spray is ontworpen om makkelijk en efficiënt te gebruiken in een drukke omgeving zoals jouw salon of bij jouw klanten thuis. De spray-applicator zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het haar, zonder verspilling. Bovendien, door zijn drijfgasvrije formule, is het een duurzame keuze die past bij professionals die zich inzetten voor milieuvriendelijkheid en gezondheid.

Bestel vandaag nog jouw Imago Gel Spray!

Voor de professionele kapper of haarspecialist die op zoek is naar een product dat zowel krachtige prestaties als veelzijdigheid biedt, is Imago Gel Spray de ideale keuze. Het biedt een sterke, flexibele hold, is gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk. Met Imago Gel Spray in je arsenaal, kun je ervoor zorgen dat elk kapsel dat je creëert, ongeacht de stijl of haartype, er de hele dag fantastisch uitziet.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
2109071
EAN
8718754320528

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE