Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Hair Mask

Meerdere varianten
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Optimale bescherming en verzorging De Imago Hair Mask is een fijne toevoeging na een behandeling van het haar. Met dit product in jouw salon kan jij jouw klanten voorzien van een fijne nabehandeling en ze ook gelijk de juiste producten voor thuis meegeven zodat de verzorging van de haren ook thuis doorgaat. Werking van het Imago Hair Mask Imago ...

Optimale bescherming en verzorging

De Imago Hair Mask is een fijne toevoeging na een behandeling van het haar. Met dit product in jouw salon kan jij jouw klanten voorzien van een fijne nabehandeling en ze ook gelijk de juiste producten voor thuis meegeven zodat de verzorging van de haren ook thuis doorgaat.

Werking van het Imago Hair Mask

Imago Hair Mask is ideaal voor het gebruik na een chemische behandeling of ter verzorging van het haar. Door de intensieve verzorging in combinatie met de hydratatie elementen van de ingrediënten, is het een goede verzorging van beschadigd en droog haar. Doordat kleine beschadigingen worden hersteld en vervolgens worden verzorgt door de Imago Hair Mask, is het een fijne samenwerking van de juiste ingrediënten die dit product onmisbaar maken in jouw salon.

Maar buiten het verzorgen, beschermt Imago Hair Mask het haar ook van invloeden van buitenaf. Zo kan jouw klant zich thuis al voorbereiden op de (chemische) behandeling in de salon of de zonnestralen buiten.

Gebruikswijze

Het Imago Hair Mask werkt het beste op handdoek droog haar. Neem een goede klodder Imago Hair Mask en breng het masker vanaf de hoofdhuid goed in. Masseer de hoofdhuid hierbij goed stevig met de vingertoppen zodat de hoofdhuid wordt geactiveerd en het product beter opneemt. Breng het masker in tot in de haarpunten en laat dit 5 tot 10 minuten zitten. Spoel het haarmasker met ruim water goed uit zodat er geen overtollig product achterblijft op de haarlokken. Het haar is nu klaar voor de styling.

Verkoop in jouw salon

De Imago Hair Mask is niet alleen in jouw salon onmisbaar, maar ook bij jouw klanten thuis. Met de altijd doorlopende actie van Koosvanderbeek.nl, zorg jij altijd voor een fijne voorraad in jouw salon om het product te gebruiken bij jouw salonbezoekers, maar ook om door te verkopen aan klanten. We geven je graag wat tips om de verkoop van het Imago Hair Mask te stimuleren in jouw salon:

  • Gebruik het product veel in de salon zodat jouw klanten zien wat het product is;
  • Laat de klanten een ervaring meemaken door dit product te gebruiken in hun behandeling. Vertel wat de voordelen zijn van dit product en waarom jij het zelf als prettig ervaart;
  • Zet de producten op de toonbank bij elkaar, eventueel met een van de tentkaarten die we vaak aanbieden. Zo ziet de klant bij het afsluiten van hun behandeling het product nogmaals en is de kans groter dat ze het Imago Hair Mask aanschaffen na hun behandeling in de salon.

Doorlopende actie

Bij Koosvanderbeek.nl helpen we graag met jouw omzet boosten. Daarom hebben wij een doorlopende actie van de Imago Hair Mask zodat jij altijd zeker bent van een fijne marge. Koop de 500 ml potten altijd 3 + 1 gratis en de 125 ml Imago Hair Mask 6 + 1 gratis. Zowel in de webshop als in onze fysieke groothandel!

Productspecificaties

Artikelnummer
21090870
EAN
8718754320351

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE