Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Heat Protect 250ml

Beschermt tegen hitte
Inkoopvoordeel
Imago Heat Protect 250ml
Productomschrijving
Hét middel voor je aan hitte tools begint!Maak jij veel gebruik van tools die hitte gebruiken? Met de Imago Heat Protect bescherm je het haar, de hoofdhuid en verzorg je gelijk de lokken die je behandeld. Imago Heat Protect is de ideale bescherming bij het föhnen, het stylen en het krullen van de lokken met hitte tools.Met MiruStyle X-HP technolo...

Hét middel voor je aan hitte tools begint!

Maak jij veel gebruik van tools die hitte gebruiken? Met de Imago Heat Protect bescherm je het haar, de hoofdhuid en verzorg je gelijk de lokken die je behandeld. Imago Heat Protect is de ideale bescherming bij het föhnen, het stylen en het krullen van de lokken met hitte tools.

Met MiruStyle X-HP technologie

Imago Heat Protect met MiruStyle X-HP technologie, biedt een ultieme bescherming tegen de intense hitte van moderne apparaten en biedt tegelijkertijd een indrukwekkende stijlvastheid.

Heat Protect beschermt het haar bij temperaturen tot 220ºC. Het verbetert ook de conditie van je haarschubbenlaag na warmtestyling en zorgt voor lokken die gemakkelijker te kammen zijn.

Hoe werkt de Imago Heat Protect?

Wanneer de Imago Heat Protect wordt gebruikt, kan je rekenen op een aantal werkzame onderdelen. Zo beschermt de Imago Heat Protect door een beschermend laagje aan te brengen rond de haren. Zie het als een extra beschermlaagje zodat de hitte niet gelijk de haren worden geraakt en beschadigen.

Maar de Imago Heat Protect gaat verder dan alleen beschermen. Want door een aantal toegevoegde ingrediënten biedt de Imago Heat Protect ook verzorging aan de haren. Dus heb je niet alleen de gewenste bescherming, maar ook gelijk een stukje verzorging in een van de belangrijkste momenten van de styling van het haar.

Imago Heat Protect doet meer dan beschermen!

Hoe gebruik je de Imago Heat Protect?

Je pakt de Imago Heat Protect erbij zodra je toe bent aan het stylen van de lokken. Voor je begint aan het föhnen of het stylen, spray je deze Imago Heat Protect in de lokken van jezelf of jouw klant. Geef dit even een paar seconde om in te trekken door even met de handen door de haren te gaan of te wapperen. Zo trekt het snel in en is het droog om aan de styling te beginnen.

Bestel Imago Heat Protect 250ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091434
EAN
8718754321013

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE