Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Megahold Gel

Meerdere varianten
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Een ongeëvenaarde supergel van ImagoEen gel hoort in elke salon wel thuis, maar voor welke variant ga je? De Imago Megahold gel verkoop je gemakkelijk in jouw salon, maar kan ook handig zijn bij de styling bij jouw klanten. Met de Imago Megahold gel zit je altijd goed, wat jouw uiteindelijke doel ook is. Werking De Imago Megahold gel is een bekend...

Een ongeëvenaarde supergel van Imago

Een gel hoort in elke salon wel thuis, maar voor welke variant ga je? De Imago Megahold gel verkoop je gemakkelijk in jouw salon, maar kan ook handig zijn bij de styling bij jouw klanten. Met de Imago Megahold gel zit je altijd goed, wat jouw uiteindelijke doel ook is.

Werking

De Imago Megahold gel is een bekende en ongeëvenaarde supergel van Imago. De gel werkt snel, is zuinig omdat je niet veel nodig hebt en houdt zelfs de lastigste lokken moeiteloos in bedwang. De gel

Buiten stijlen, heeft de Imago Megahold gel nog een voordeel. Met de aangename frisse geur, heb jij meer dan alleen perfect zittende lokken.

Kortom bestel Imago Megahold gel voor een stijlvol en fris kapsel!

Gebruiksaanwijzing

Om de Imago Megahold gel te gebruiken, heb je niet veel nodig. Doe een klein beetje gel aanbrengen op de hand en verdeel dit goed tussen de handpalmen. Stijl vervolgens het haar zoals jij (of jouw klant) het wilt hebben en laat de gel drogen.

De Imago Megahold gel is gemakkelijk uit te borstelen en laat geen restjes achter in het haar of op de hoofdhuid.

Verkooptips

Wil jij de gel niet alleen gebruiken in jouw salon, maar ook verkopen aan jouw klanten voor thuis? Met deze verkooptips helpen we jou een stukje dichter naar een grotere omzet!

  • Zet de producten op de toonbank zodat jouw klanten het product nog kunnen aanschaffen wanneer je het administratieve deel regelt met de klant.
  • Zet de producten in de salon in het zicht. Als jouw klanten de producten zien in de salon, zijn ze sneller geneigd deze aan te schaffen.
  • Gebruik het product bij de klant. Deze tip spreekt voor zich nemen we aan, maar het helpt zeker om het product bij de klanten te gebruiken. Zo zien en ervaren ze de werking en de voordelen zelf zodat ze overtuigd worden van de Imago Megahold gel.

De Imago Megahold gel is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Ga jij voor de 50 ml die makkelijk in de handtas mee kan, voor de tube van 250 ml of toch liever voor de pot van 500 ml? Wat jouw keus ook is, wij helpen je graag verder bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
21091462
EAN
8718754320788

Eerder door jou bekeken