Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Muddy 125ml

Inkoopvoordeel
Imago Muddy 125ml
Productomschrijving
Stijl snel en gemakkelijk met Imago MuddyIedereen kent het wel, een dag waarop jouw kapsel niet wil meewerken en je toe bent aan een product welke alle haarstyling problemen wegneemt. De Imago Muddy is de perfecte oplossing! Wat is Imago Muddy? Imago Muddy is een combinatie tussen clay en gel en wordt gebruikt om eigenwijze kapsel te stylen zonder ...

Stijl snel en gemakkelijk met Imago Muddy

Iedereen kent het wel, een dag waarop jouw kapsel niet wil meewerken en je toe bent aan een product welke alle haarstyling problemen wegneemt. De Imago Muddy is de perfecte oplossing!

Wat is Imago Muddy?

Imago Muddy is een combinatie tussen clay en gel en wordt gebruikt om eigenwijze kapsel te stylen zonder het te verzwaren. Zelfs hardnekkige plukken haar worden in model gebracht met de Imago Muddy. Geef jouw kapsel ook meer stevigheid en volume met dit fijne product. Aan het einde van de dag was je snel en gemakkelijk de Imago Muddy weer uit jouw haren zodat het schoon en fris is.

Hoe werkt Imago Muddy?

Wanneer je Imago Muddy wilt gebruiken, hou dan rekening dat dit het beste werkt op lokken die een beetje vochtig zijn. Dat betekend dat je even een natte hand door de haren haalt of snel het hoofd een wasbeurt geeft. Haal vervolgens een lik Imago Muddy uit de pot en verdeel dit tussen de handen. Breng vervolgens het haar in model met beide handen en laat dit aan de lucht drogen. Je bent klaar voor een nieuwe dag!

De Imago Muddy geeft stevigheid en volume om eigenwijze kapsels te stylen, zodat jij er weer goed bij loopt!

 

Altijd voordelig bij Koosvanderbeek.nl

Ook voor de Imago Muddy hebben we altijd een doorlopende actie in onze webshop en showroom in Leusden. Zo koop jij voordelig de Imago Muddy in en zit je zelden zonder! Imago Muddy is altijd 6+1 gratis! Log in en schaf de Imago Muddy vandaag nog aan. Zowel in de webshop als in onze fysieke groothandel!

Productspecificaties

Artikelnummer
2109142
EAN
8718754320368

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE