Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago No Yellow Haircare

Meerdere varianten
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
De krachtigste No Yellow ooit! Met de Imago No Yellow Haircare is een nieuw tijdperk aangebroken. Want met dit product krijg jij de kans om zelf of bij jouw klanten net een stap verder te gaan in het blonderings- of ontkleuringsproces. Met de Imago No Yellow Haircare zorg jij voor een perfecte boost die het haar ontdoet van gele tinten. Voor in d...

De krachtigste No Yellow ooit!

Met de Imago No Yellow Haircare is een nieuw tijdperk aangebroken. Want met dit product krijg jij de kans om zelf of bij jouw klanten net een stap verder te gaan in het blonderings- of ontkleuringsproces. Met de Imago No Yellow Haircare zorg jij voor een perfecte boost die het haar ontdoet van gele tinten.

Voor in de salon

Gebruik de Imago No Yellow Haircare in jouw salon als afwerking van het blonderings- of ontkleuringsproces. Met dit product verwijder je de laatste warmte- & blondeer resten uit het haar en van de hoofdhuid af. Daarnaast zorgt de Imago No Yellow altijd voor koele blond tinten met een gematteerd effect en verzorgt deze om het gewenste resultaat zo lang mogelijk te behouden. Bij grijs haar geeft het een intense glans.

Voor de klant thuis

Wanneer je klant dit product thuis gebruikt, houdt de Imago No Yellow Haircare de blonde tinten in het haar helder en fris. Perfect voor highlights, coupe soleil, balayage, blond- en grijstinten en als tussen behandeling na een blondering. Imago No Yellow is van professionele kwaliteit!

Hoe werkt de Imago No Yellow Haircare

Imago No Yellow Haircare neutraliseert met paarse pigmenten, de gele pigmenten in het haar. Door deze complementaire kleuren tegenover elkaar te zetten, worden warme ondertonen uit het haar verwijdert. De paarse pigmenten zijn dusdanig intensief en van zulke extreem hoogwaardige kwaliteit, dat je deze Imago No Yellow niet te lang moet laten inwerken. Lees daarom altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing. Imago No Yellow is dan ook ontstaan als professioneel product, wat óók gebruikt kan worden door de consument thuis en niet andersom.

De Imago No Yellow is uitstekend geschikt om te gebruiken vanaf de eerste zonnestralen. Door de zon wordt het haar opgelicht, waardoor warme tonen vrijkomen. Door Imago No Yellow 1x per week te gebruiken hou je de warmte in het haar in bedwang. Ook al is het warm, jouw blondtinten blijven koel!

De Imago No Yellow is perfect voor de zomer, door de werking die zorgt voor de warmte kleuren in het haar.

Gebruikswijze

Was het haar eerst met een dagelijkse shampoo voor optimaal gereinigd haar. Masseer vervolgens een ruime hoeveelheid Imago No Yellow in het haar en vermijd hierbij zoveel mogelijk de hoofdhuid. Laat 5 minuten (tot 10 minuten) inwerken en met ruim water uitspoelen. Tip: gebruik Imago No Yellow op handdoekdroog haar voor een sterker effect.

Let wel op: als de Imago No Yellow te lang op de handen en hoofdhuid inwerkt, krijgen deze een paarse tint. Deze verdwijnt na ongeveer 2 wasbeurten met een dagelijkse shampoo.

Koop de Imago No Yellow Haircare in een handige fles van 250 ml. Deze is handig voor het gebruik in de salon, maar ook voor de verkoop richting de klant. Of ga jij liever voor een grotere verpakking van 1 liter in jouw salon zodat je nooit tekort komt?

Productspecificaties

Artikelnummer
2109235
EAN
8718754321327

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE