Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Pro Blonding

Sale
Sale
Meerdere varianten
Inkoopvoordeel
Productomschrijving
Universele stuifvrije blondeerpoeder van ImagoWat is Imago Pro Blonding? Imago Pro Blonding is de universele manier voor elke ontkleuring. Met deze kwalitatieve stuifvrije oplossing voor jouw salon. Je kunt met dit Imago product gemakkelijk tot 7 tonen oplichten in één kleuring. Omdat de Imago Pro Blonding is niet alleen te gebruiken met de ander...

Universele stuifvrije blondeerpoeder van Imago

Wat is Imago Pro Blonding?

Imago Pro Blonding is de universele manier voor elke ontkleuring. Met deze kwalitatieve stuifvrije oplossing voor jouw salon. Je kunt met dit Imago product gemakkelijk tot 7 tonen oplichten in één kleuring.

Omdat de Imago Pro Blonding is niet alleen te gebruiken met de andere producten van Imago, maar ook goed te gebruiken in combinatie met andere merken in jouw salon. Dit maakt dit Imago product een van de meest verkochte blondeerproducten van Imago.

Mengwijze voor dit product

Om de Imago Pro Blonding optimaal te gebruiken in jouw salon, raden we de volgende werkwijze: 1 deel Imago Pro Blonding mengen met 2 delen Imago Pro Oxy in een niet-metalen bakje. Hiervoor kan je zelf kiezen welk percentage (3%, 6%, 9% of 12%) waterstofperoxide je wil gebruiken voor de behandeling. Elk percentage heeft een eigen manier van werking (bekijk de informatie over de waterstofperoxide percentages hier).

Hoelang laat je dit product zitten?

Zorg ervoor dat de Imago Pro Blonding ongeveer 10 à 45 minuten zit, afhankelijk van de werking en uitkomst die je wilt hebben. Was het haar na de ontkleuring met een zachte shampoo voor een optimaal resultaat

Navulverpakkingen

Ook is de Imago Pro Blonding verkrijgbaar in voordelige en milieuvriendelijke kartonnen navulverpakking. Niet alleen duurzamer en beter voor het milieu, maar ook vriendelijker voor jouw portemonnee. Zo heb je snel en gemakkelijk weer genoeg in de salon om jouw klanten te bedienen!

Productspecificaties

Artikelnummer
21090210
EAN
8718754320818

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE