Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Jaguar Solingen Coupeschaar CJ40 Plus 5.5

Sale 10%
Jaguar Solingen Coupeschaar CJ40 Plus 5.5
Productomschrijving
Jaguar Coupeschaar CJ40 Plus 5.5 is een schaar met 40 effileertanden. Deze effileertanden hebben de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Deze schaar heeft een zeer langdurige scherpte door het gebruik van het gesmeed, speciale staal. De Effileer CJ40 Plus Kappersschaar 5.5 is verrijkt met een extre...

Jaguar Coupeschaar CJ40 Plus 5.5 is een schaar met 40 effileertanden. Deze effileertanden hebben de fijnst mogelijke prismavertanding voor een aangenaam zacht gevoel en een precieze snit. Deze schaar heeft een zeer langdurige scherpte door het gebruik van het gesmeed, speciale staal. De Effileer CJ40 Plus Kappersschaar 5.5 is verrijkt met een extreme soepelheid.

Kenmerken:

  • 5.5 effileerschaar
  • Met 40 effileer tanden
  • Fijnst mogelijke prismavertanding
  • Hoogwaardig staal met een lange levensduur
  • Extreme soepelheid en precieze snit

Professionele kappersscharen zijn er voor iedere kniptechniek. Elke knipbeurt is anders en daarom zijn de juiste knipschaar en coupeschaar erg belangrijk. Heb je hulp nodig bij jouw keuze uit ons ruime assortiment kappersscharen of effileerscharen? Neem dan contact op met John of Ferry.

Productspecificaties

Artikelnummer
402092555
EAN
4030363103021

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »