Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Jaguar Solingen Coupeschaar Satin 27

Sale 10%
Jaguar Solingen Coupeschaar Satin 27
Productomschrijving
De textureerschaar Jaguar Satin 27 is een onmiddellijke blikvanger door zijn hoogwaardige, gesatineerde look. Deze kappersschaar heeft 27 dunner wordende tanden en vergemakkelijkt het vormgeven, waardoor het haar fijn dunner wordt. Deze textureschaar in het formaat 5,5 inch maakt deel uit van de White Line en is van superieure kwaliteit. In onze wi...

De textureerschaar Jaguar Satin 27 is een onmiddellijke blikvanger door zijn hoogwaardige, gesatineerde look. Deze kappersschaar heeft 27 dunner wordende tanden en vergemakkelijkt het vormgeven, waardoor het haar fijn dunner wordt. Deze textureschaar in het formaat 5,5 inch maakt deel uit van de White Line en is van superieure kwaliteit. In onze winkel vind je ook de bijpassende kappersschaar Jaguar Satin of de textureerschaar Satin Plus 46.

MES EN SNIJKANT

De 27 dunner wordende tanden zorgen voor een fijne dunningsgraad, wat leidt tot een aangenaam glad snijgevoel en een nauwkeurige snede.

STAAL EN OPPERVLAK

Het gesmede speciale staal en de extra ijsharding zorgen voor een slijping met een uitstekende scherpte en langdurige scherpte van de snijkanten. De gesatineerde look van deze textureerschaar maakt hem tot een bijzonder opvallende blikvanger. Topkwaliteit made in Duitsland.

ERGONOMIE EN BEWEGING VAN DE SCHAAR

De klassieke handgreepvorm van de Satin 27 zorgt voor een traditioneel gevoel tijdens het snijden, waarbij de twee handgreepringen symmetrisch over elkaar zijn geplaatst. De afneembare vingersteun biedt een comfortabele plek om uw pink te laten rusten, waardoor stabiliteit ontstaat bij het geleiden van de kappersschaar. Zorg ervoor dat u de perfecte instellingen heeft. Te los? Te strak? Met de VARIO-schroef kunt u de spanning heel eenvoudig aanpassen met een muntstuk.

INBEGREPEN PRODUCTEN

Alle kappersscharen uit de Jaguar White Line worden geleverd met bijpassende, hoogwaardige vingerringinzetstukken. Om drukpunten te voorkomen, gebruiken wij voor al onze Jaguar-kappersscharen uitsluitend in Duitsland vervaardigde vingerringinzetstukken van superieure kwaliteit.

Kenmerken:

  • Textureerschaar met 27 uitduntanden
  • Satijnen afwerking
  • Klassieke handgreepvorm
  • Kwaliteit gemaakt in Duitsland

Professionele kappersscharen zijn er voor iedere kniptechniek. Elke knipbeurt is anders en daarom zijn de juiste knipschaar en coupeschaar erg belangrijk. Heb je hulp nodig bij jouw keuze uit ons ruime assortiment kappersscharen of effileerscharen? Neem dan contact op met John of Ferry.

Productspecificaties

Artikelnummer
40203455
EAN
4030363101010

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »