Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

Jaguar Effileer Schaar Lumen 40

Sale 16%
5.5 / 6.0 inch
Productomschrijving
Veelzijdige effileerschaarDe Jaguar Lumen 40 uitdunschaar in maat 5.5” kan worden gebruikt om het haar fijn en moeiteloos uit te dunnen. Deze kappersschaar met gepolijste afwerking maakt deel uit van de White Line en is van superieure kwaliteit. We hebben ook de bijpassende Lumen kappersschaar. Snijblad De klassieke mesjes van onze White Line kap...

Veelzijdige effileerschaar

De Jaguar Lumen 40 uitdunschaar in maat 5.5” kan worden gebruikt om het haar fijn en moeiteloos uit te dunnen. Deze kappersschaar met gepolijste afwerking maakt deel uit van de White Line en is van superieure kwaliteit. We hebben ook de bijpassende Lumen kappersschaar.

Snijblad

De klassieke mesjes van onze White Line kappersschaar met vlakke snijhoek bieden een uitstekende, langdurige scherpte. Het gebogen lichaam van deze kappersschaar biedt stabiel comfort en geeft het mes aanzienlijk meer stabiliteit. De 40 uitduntanden zijn voorzien van fijne prismavertanding voor een aangenaam glad gevoel en een nauwkeurige snede. Vastzetten en duwen van het haar wordt voorkomen. Het haar wordt veilig en precies geknipt.

Staal en oppervlak

Het gesmeed speciaal staal en de extra ijsharding maken het slijpen mogelijk, wat een langdurige scherpte en solide hardheid van de messen oplevert. De gepolijste afwerking van deze schaar zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk en een duurzaam oppervlak. Topkwaliteit made in Germany.

Ergonomie en werkwijze

De verwijderbare vingersteun biedt een comfortabele plek om je pink te laten rusten tijdens het knippen, waardoor stabiliteit wordt geboden bij het geleiden van de kappersschaar. Afgeronde vingersteunen strelen de hand en de gebogen handgreep houdt de kappersschaar ergonomisch en comfortabel in de hand van de gebruiker, waardoor de spieren worden ontlast. Zorg voor de perfecte instellingen. Te los? Te strak? Met de VARIO-schroef kun je de spanning heel eenvoudig aanpassen met een muntstuk.

Inbegrepen producten

Alle kappersscharen in de Jaguar White Line worden geleverd met bijpassende, hoogwaardige vingerringinzetstukken. Om de vorming van drukpunten te voorkomen, gebruiken we voor al onze Jaguar-kappersscharen alleen hoogwaardige vingerringinzetstukken made in Germany.

Kenmerken:

  • Uitdunschaar in offset uitvoering
  • 40 uitdunnende tanden met prismavertanding
  • Fijne verdunningsgraad
  • Kwaliteit gemaakt in Duitsland

Bestel Jaguar Effileer Schaar Lumen 40 5.5 snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40203055
EAN
4030363008197

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE