Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Jaguar Schaar Diamond E 39 Left 5.25 24526

  Sale 10%
  Jaguar Schaar Diamond E 39 Left 5.25 24526
  Productomschrijving
  Effileerschaar voor linkshandigenDe Jaguar Diamond E 39 Left effileerschaar in de maat 5.25" zorgt voor een ultrafijne snit. Als onderdeel van de Gold Line staat hij voor de beste kwaliteit en duurzaamheid. De kappersschaar spreekt de echte professionele kapper met kwaliteitseisen aan omdat ze op vele manieren kunnen worden gebruikt en verschillend...

  Effileerschaar voor linkshandigen

  De Jaguar Diamond E 39 Left effileerschaar in de maat 5.25" zorgt voor een ultrafijne snit. Als onderdeel van de Gold Line staat hij voor de beste kwaliteit en duurzaamheid. De kappersschaar spreekt de echte professionele kapper met kwaliteitseisen aan omdat ze op vele manieren kunnen worden gebruikt en verschillende haarkniptechnieken mogelijk maken.

  Je kunt bij kappersgroothandel Koos van der Beek de Diamond E-modellen in verschillende uitvoeringen kopen. We hebben ook de kappersschaar Diamond E en de effileerschaar Diamond E 39 voor rechtshandigen.

  Blad en rand

  De premium textureerschaar heeft 39 gebogen uitduntanden met fijne V-tanden vertanding. Bovendien is er een zeer scherpe snijhoek, wat een nauwkeurige snede oplevert. Het hol slijpen van het mes zorgt voor een bijzonder zacht knipgevoel, wat het knippen in de dagelijkse kappersbranche vergemakkelijkt.

  Staal en oppervlak

  Voor de Gold Line kappersschaar wordt gesmeed premium speciaal staal gebruikt. Het speciale ijshardingsproces dat wordt gebruikt om een ​​Friodur-mes te maken, maakt het mes harder en het staal dus extreem resistent. Hierdoor kan de scherpte extreem lang aanhouden. Hierdoor blijft de kappersschaar lang scherp en heb je langer profijt van je professionele kappersschaar. Het glanzende oppervlak is met de hand gepolijst en geeft de Diamond E 39 Left een hoogwaardige en tijdloze uitstraling.

  Ergonomie en beweging van de schaar

  De Diamond E 39 Left heeft een offset handgreepvorm met een extra schuine vingerring. Op deze manier zorgt het voor een ergonomische handpositie voor linkshandigen. De pink kan gemakkelijk op de afneembare vingerhaak worden geplaatst en de kappersschaar kan veilig worden geleid. De premium bladvorm en het platte Smart Spin-schroefsysteem maken de schaar bijzonder soepel. Dit ontlast ook de spieren van de werkende hand.

  Inbegrepen producten

  Om de Diamond E 39 Left langdurig te kunnen gebruiken, wordt regelmatig onderhoud van de kappersschaar aanbevolen. Daarom wordt er een onderhoudsolie meegeleverd omdat deze de snijkanten helpt hun precisie te behouden. Ook het schaaronderhoud wordt vergemakkelijkt door het meegeleverde schoonmaakdoekje. Met behulp van een instelsleutel kun je de schroef indien nodig opnieuw afstellen en zo je kappersschaar aanpassen aan jouw behoeften. Zo wordt het werken makkelijker en blijft de hand ergonomisch ondersteund.

  Kenmerken:

  • Professionele effileerschaar voor linkshandigen
  • Breed scala aan Diamond E-modellen
  • Gepolijst oppervlak
  • Inbegrepen: onderhoudsolie, onderhoudsdoekje, afstelsleutel

  Bestel Jaguar Schaar Diamond E 39 Left 5.25 24526 snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  402024526

  Eerder door jou bekeken