Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Jaguar Solingen Schaar J-Entlemen 7.0

Sale 9%
Productomschrijving
Markant exact Blad tip met aangehechte microfijne vertanding voor een precieze snit met perfecte geleiding. Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. Cool uiterlijk door hoogwaardige matzwarte uitstraling. Groot formaat Grote scharen zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van brede secties haar en het “over de kam knipp...

Markant exact

Blad tip met aangehechte microfijne vertanding voor een precieze snit met perfecte geleiding.

Klassiek design voor een traditioneel gevoel bij het knippen. Cool uiterlijk door hoogwaardige matzwarte uitstraling.

Groot formaat

Grote scharen zijn bijzonder geschikt voor het bewerken van brede secties haar en het “over de kam knippen”. Het effectieve werk bespaart tijd en energie.

Micro plus

Extra fijne microvertanding aan de punt van het snijblad. De lichte groeven geleiden het haar precies bij het knippen zonder het te verschuiven. Dit vergemakkelijkt precieze fades en het knippen van exacte hoofdcontouren.

Professionele kappersscharen zijn er voor iedere kniptechniek. Elke knipbeurt is anders en daarom zijn de juiste knipschaar en coupeschaar erg belangrijk. Heb je hulp nodig bij jouw keuze uit ons ruime assortiment kappersscharen of effileerscharen? Neem dan contact op met John of Ferry.

Productspecificaties

Artikelnummer
40050370
EAN
4030363010473

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »