• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kis Cleansing Pro-Dry Shampoo 200ml

1 / 3
KIS Kis Cleansing Pro-Dry Shampoo 200ml

Schoon! Fris! Volume!

KIS Haircare introduceert Pro-Dry Shampoo. Het eerste professionele haarverzorgingsproduct dat de concurrentie aangaat met de drogist. Voor slechts €7,95 kan de consument op een professionele manier het haar tussen twee wasbeurten snel en makkelijk opfrissen.

Even sprayen, met je vingers door het haar masseren, borstelen of kammen – klaar! KIS Pro-Dry Shampoo absorbeert direct de natuurlijke talg bij de haaraanzet. Je ziet meteen het effect: het haar krijgt meer volume en voelt weer fris en schoon aan.

Fris haar

KIS Pro-Dry Shampoo is als een haarparfum. Het geeft je haar een frisse, subtiele geur van grapefruit, granny smith en pruim gecombineerd met lavendel, roos, jasmijn en anijs. Een zalige geur die niet overheerst.

Handige stylinghulp

Pro-Dry Shampoo is ook goed te gebruiken als stylingproduct: het geeft direct een geweldige textuur en extra volume waar je het nodig hebt. Toupages blijven beter zitten, lengtes kun je ruiger stylen en ingewikkelde looks blijven de hele dag zitten als je Pro-Dry Shampoo als basis gebruikt. Kortom, Pro-Dry Shampoo is ideaal voor elk type haar, zeker als het snel vet of futloos is.