Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

KIS Sculpting Paste 150ml

KIS Sculpting Paste 150ml
Productomschrijving
Veelzijdige stylingcremeSculpting Paste kende je voorheen als KIS Update. Het is een veelzijdige stylingcrème die het haar zowel gewicht, vocht, textuur geeft, evenals een ongekende glans. Daarnaast controleert Sculpting Paste ongewenst kroezen. Gebruiksaanwijzing Voor een gestructureerde look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en verwe...

Veelzijdige stylingcreme

Sculpting Paste kende je voorheen als KIS Update. Het is een veelzijdige stylingcrème die het haar zowel gewicht, vocht, textuur geeft, evenals een ongekende glans. Daarnaast controleert Sculpting Paste ongewenst kroezen.

Gebruiksaanwijzing

Voor een gestructureerde look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en verwerk dit in vochtig haar. Kneed het haar in het gewenste model en föhn het droog. Voor een natuurlijke look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en verwerk dit in vochtig haar. Het haar aan de lucht laten drogen. Voor textuur en separatie, zonder dat het haar er vet uitziet: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en breng het op droog haar aan op de gewenste gedeelten.

Bestel KIS Sculpting Paste 150ml snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
2112210
EAN
8717496444189

Eerder door jou bekeken