Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  KIS Sculpting Paste 150ml

  KIS Sculpting Paste 150ml
  Productomschrijving
  Veelzijdige stylingcreme Sculpting Paste kende je voorheen als KIS Update. Het is een veelzijdige stylingcrème die het haar zowel gewicht, vocht, textuur geeft, evenals een ongekende glans. Daarnaast controleert Sculpting Paste ongewenst kroezen. Gebruiksaanwijzing Voor een gestructureerde look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en v...

  Veelzijdige stylingcreme

  Sculpting Paste kende je voorheen als KIS Update. Het is een veelzijdige stylingcrème die het haar zowel gewicht, vocht, textuur geeft, evenals een ongekende glans. Daarnaast controleert Sculpting Paste ongewenst kroezen.

  Gebruiksaanwijzing

  Voor een gestructureerde look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en verwerk dit in vochtig haar. Kneed het haar in het gewenste model en föhn het droog. Voor een natuurlijke look: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en verwerk dit in vochtig haar. Het haar aan de lucht laten drogen. Voor textuur en separatie, zonder dat het haar er vet uitziet: wrijf de juiste hoeveelheid in de handpalmen en breng het op droog haar aan op de gewenste gedeelten.

  Bestel KIS Sculpting Paste 150ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  2112210

  Eerder door jou bekeken