Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

KIS No Yellow Conditioner

🔎 Meerdere varianten
Productomschrijving
De ideale aanvulling op No Yellow ShampooKIS No Yellow Conditioner is een intensieve violet conditioner waarmee je na het blonderen of lichter kleuren de laatste restjes geel neutraliseert. De ideale aanvulling op de KIS No Yellow Shampoo. Even opbrengen aan de wasbak, drie tot vijf minuten laten inwerken en klaar: de geelpigmenten zijn geneutralis...

De ideale aanvulling op No Yellow Shampoo

KIS No Yellow Conditioner is een intensieve violet conditioner waarmee je na het blonderen of lichter kleuren de laatste restjes geel neutraliseert. De ideale aanvulling op de KIS No Yellow Shampoo.

Even opbrengen aan de wasbak, drie tot vijf minuten laten inwerken en klaar: de geelpigmenten zijn geneutraliseerd. Ideaal voor o.a. koele highlights en natuurlijk ook voor thuis om iedere koele tint bij te houden.

Keratine is the key word

KIS No-Yellow Conditioner herstelt het haar van binnenuit door toevoeging van keratine, hierdoor wordt het haar minder poreus en dus sterker en gladder en ziet iedere blonde look er na gebruik weer gezond uit. Daarnaast beschermt en verzorgt No-Yellow Conditioner het haar direct: het haar wordt ontward, zijdezacht en krijgt een prachtige glans.

No-Yellow Conditioner is een onmisbaar product bij iedere wasbak maar is ook ideaal voor thuis, zodat een koele tint ook mooi koel blijft.

Hoe te gebruiken?

Was het haar eerst met een verzorgende KIS shampoo, spoel deze uit, breng vervolgens No-Yellow Conditioner aan en laat deze drie tot vijf minuten inwerken.

Wat je ook kunt doen: meng No-Yellow Conditioner met een verzorgende KIS Conditioner naar keuze en laat dit drie tot vijf minuten inwerken. Sluit af met KIS KeraShield Leave-In, voor optimale bescherming.

Wil je een krachtiger resultaat was dan het haar dan met No-Yellow Shampoo en vervolg je routine met de No-Yellow Conditioner.

KIS No-Yellow Conditioner – de meest eenvoudige manier om geelpigmenten te neutraliseren.

Maximaal haarherstel

KIS Haircare focust op herstel van het haar van binnenuit. Alle producten zijn verrijkt met het revolutionaire Keratin Infusion System (KIS), dat garant staat voor maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende ‘cosmetische’ filmlaagjes (haar voelt weer als haar!). Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit.

Daarnaast biedt KIS nog meer belangrijke pluspunten. Het verzekert gemak, kwaliteit en ongekende creatieve mogelijkheden. De producten worden niet op dieren getest en zijn niet belastend voor het milieu. Naast de keratine, die wordt gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen, worden geen dierlijke bijproducten verwerkt. De verpakking is recyclebaar.

Bestel KIS No Yellow Conditioner snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
2112164
EAN
8717496446527

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE