Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Kyone Tondeuse Barber Ultima Clipper

Kyone Tondeuse Barber Ultima Clipper
Productomschrijving
Krachtige en ergonomische tondeuseDe Ultima Clipper (UC-01) vervangt de Vintage Barber Clipper (VB-01). Waarom iets veranderen wat goed is? Omdat Kyone nieuwe ontwikkelingen heeft gevonden die de tondeuse in alle opzichten verbetert:50% stiller300 minuten gebruiksduur, dubbel zoveel minuten25% krachtigerDe UC-01 is een ergonomisch, perfect in de ha...

Krachtige en ergonomische tondeuse

De Ultima Clipper (UC-01) vervangt de Vintage Barber Clipper (VB-01). Waarom iets veranderen wat goed is? Omdat Kyone nieuwe ontwikkelingen heeft gevonden die de tondeuse in alle opzichten verbetert:

  • 50% stiller
  • 300 minuten gebruiksduur, dubbel zoveel minuten
  • 25% krachtiger

De UC-01 is een ergonomisch, perfect in de hand liggend model met een antislip, matte finish.

Net zoals de andere Kyone tondeuses, heeft ook deze tondeuse een zeer krachtige accu. In de UC-01 is gekozen voor het nieuwe Lithium stage-3 accu. Dit in combinatie met een zeer sterke High Performance Rotary motor, resulteert in een zeer hoge snijcapaciteit waardoor hij moeiteloos en soepel door elk type haar scheert. Zelfs bij dik, vol haar!

De nieuwe UC-01 heeft een Hard Carbon stalen snijknop met Oil Sump en Ventholes (koelribben). Dit verkleint de kans op minder slijtage en warmteontwikkeling aanzienlijk. Door middel van de handle/lever aan de zijkant van de machine, is de snijkop in hoogte verstelbaar van 0,5 tot 3,5mm.

Ook is er optioneel een fade blade beschikbaar voor een strakke overloop en de perfecte fade.

Kenmerken:

  • Gebruiksduur: 300 min.
  • Volledig geladen: 180 min.
  • Lithium Ion / Lithium Stage 3
  • Hard Carbon Steel Blade verstelbaar van 0,5 – 3,5mm
  • 6 Magnetische click opzetkammen (1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 10 / 13mm.)

Optioneel verkrijgbaar: Charging Base / Oplaadstation.

Hard Carbon Steel Blade

Oil Sump:

Deze functioneren als olie reservoir en houden de olie langer vast, zodat de snijkop langer gesmeerd blijft. Daarnaast zorgt dit ook voor minder wrijving en weerstand, wat oververhitting van de messen kan helpen voorkomen. Kortom; meer toeren/RPM en meer kracht.

Ventholes:

De ventholes/koelribben in de snijkop zorgen voor een snellere warmte afvoer. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het opgehoopte vuil tussen de snijbladen en de machine worden afgevoerd. Beide aspecten verlengen de levensduur van zowel de tondeuse als de snijkop aanzienlijk.

Normale snijkoppen hebben continu olie nodig en dit wordt veelvuldig ‘vergeten’. Olie heeft namelijk een reinigende en smerende werking. In de praktijk gebeurt dit echter te weinig, waardoor de snijkop en machine sneller slijten. Dit kan dan weer resulteren in (onterechte) klachten en ontevreden klanten.

Deze nieuwe snijkoppen vangen veel van deze problemen op, echter regelmatig onderhoud en oliën is ook voor deze snijkoppen sterk aanbevolen.

Bestel Kyone Barber Ultima Clipper snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
40124007

Eerder door jou bekeken