Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Kyone Tondeuse UC-IRON Ultima Iron Clipper

  Productomschrijving
  Robuuste aluminium tondeuseDe Kyone Ultima Iron Clipper (UC-IRON), de naam Iron zegt het al, heeft een volledig aluminium body.De aluminium body voelt niet alleen degelijk en robuust, hij straalt kwaliteit uit. Zodra je deze in de hand neemt, heb je het gevoel dat deze onverslijtbaar is. De body is antislip en geeft een goede ergonomische grip, te...

  Robuuste aluminium tondeuse

  De Kyone Ultima Iron Clipper (UC-IRON), de naam Iron zegt het al, heeft een volledig aluminium body.

  De aluminium body voelt niet alleen degelijk en robuust, hij straalt kwaliteit uit. Zodra je deze in de hand neemt, heb je het gevoel dat deze onverslijtbaar is. De body is antislip en geeft een goede ergonomische grip, tevens is deze tondeuse super stil.

  Krachtige Lithium accu

  Net zoals andere Kyone tondeuses, heeft ook deze tondeuse een zeer krachtige accu. In de UC-IRON is gekozen voor het nieuwe Lithium stage-3® accu. Dit in combinatie met een zeer sterke High Performance Rotary motor, resulteert in een zeer hoge snijcapaciteit waardoor hij moeiteloos en soepel door elk type haar scheert. Zelfs bij dik, vol haar! (6500 RPM).

  Hard Carbon verstelbare snijkop

  De nieuwe UC-IRON heeft een Hard Carbon stalen snijknop met Oil Sump en Ventholes (koelribben). Dit verkleint de kans op minder slijtage en warmteontwikkeling aanzienlijk. Door middel van de handle/lever aan de zijkant van de machine, is de snijkop in hoogte verstelbaar van 0,5 tot 3,5mm. Ook is er optioneel een fade blade beschikbaar voor een strakke overloop en de perfecte fade.

  Kenmerken:

  • Gebruiksduur: 300 min.
  • Volledig geladen: 180 min.
  • Lithium Ion / Lithium Stage 3 accu
  • Hard Carbon Steel Blade snijkop verstelbaar van 0,5 – 3,5mm
  • 6 Magnetische click opzetkammen (1,5 / 3 / 4,5 / 6 / 10 / 13mm.)

  Hard Carbon Steel Blade

  Oil Sump: Deze functioneren als olie reservoir en houden de olie langer vast, zodat de snijkop langer gesmeerd blijft. Daarnaast zorgt dit ook voor minder wrijving en weerstand, wat oververhitting van de messen kan helpen voorkomen. Kortom: meer toeren/RPM en meer kracht.

  Ventholes:De ventholes/koelribben in de snijkop zorgen voor een snellere warmte afvoer. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat het opgehoopte vuil tussen de snijbladen en de machine worden afgevoerd. Beide aspecten verlengen de levensduur van zowel de tondeuse als de snijkop aanzienlijk.

  Let op, ook voor deze snijkoppen geldt: regelmatig oliën en reinigen verlengt de levensduur aanzienlijk.

  Side lever wisselen / traploos verstelbaar maken

  Stap 1: Draai beide schroeven los tegen de klok in en haal de snijbladen eraf. Laat het kunststof gedeelte, inclusief veer, zitten.

  Stap 2: Draai enkel de rechtse schroef terug. Dit om het moertje te blokkeren, zodat je de schroef van de side lever kunt losdraaien zonder dat deze doordraait.

  Stap 3: Verwijder de schroef van de side lever door hem tegen de klok in los te schroeven en leg hem naast de machine neer.

  Stap 4: Wil je het kliksysteem verwijderen, om traploos te kunnen werken, verwijder dan het gedeelte wat je omcirkeld ziet. Bewaar dit goed!

  Stap 5: Plaats de side lever terug en zorg dat u hem op de juiste spanning terugschroeft. Test dit uit door de side lever op en neer te bewegen. Dit verschilt per persoon, maar zorg ervoor dat deze niet te vast of te los staat.

  Stap 6: Je kunt de rechtse schroef nu weer losdraaien met de klok mee.

  Stap 7: Olie de snijbladen op de aangegeven punten.

  Stap 8: Plaats de snijbladen terug door de schroeven met de klok mee vast te draaien. Draai deze nog niet geheel vast, omdat je nog moet kijken of het snijblad recht staat en hoe kort deze afgesteld moet worden. Zet de bladen kort en recht, en draai daarna de schroeven goed vast. Let op dat de bladen recht blijven staan!

  Bestel Kyone UC-IRON Ultima Iron Clipper snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  40124005

  Eerder door jou bekeken