Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten [klantnaam] ?

Kyone Trimmer Vintage Zero

Kyone Trimmer Vintage Zero
Productomschrijving
Vintage trimmer met zero overlapDe VZ-01 is een ergonomisch, perfect in de hand liggend model. Uitgevoerd met een antislip, matte finish, lichtgewicht en eenvoudig te hanteren. De snijkop van deze trimmer is op ZERO overlap instelbaar.De accu die gebruikt wordt voor de Vintage Zero is een Lithium stage-1 accu. Deze accu heeft de volgende voordelen:...

Vintage trimmer met zero overlap

De VZ-01 is een ergonomisch, perfect in de hand liggend model. Uitgevoerd met een antislip, matte finish, lichtgewicht en eenvoudig te hanteren. De snijkop van deze trimmer is op ZERO overlap instelbaar.

De accu die gebruikt wordt voor de Vintage Zero is een Lithium stage-1 accu. Deze accu heeft de volgende voordelen: 90 minuten werktijd (fabrieksopgave; in de praktijk zal dit altijd hoger zijn). Geen Memory Effect.

Daarnaast heeft de VZ-01 een geavanceerde, sterke Rotary Motor. Deze motor produceert 6.500 toeren per minuut! De microprocessor garandeert een constante kracht, bewaakt de tondeuse tegen overladen,piek voltage, motorblokkering en controleert de temperatuur. De 40mm T-Blade snijkop is volledig Zero overlap instelbaar.

Perfect voor dagelijks normaal gebruik, ultrakort scheren, precisiewerk, detail en contouren tot in de fijnste details.

Deze zeer scherpe geprijsde Zero trimmer heeft alle features en opties die je bij de dure merken ook vindt. En met het easy-remove kliksysteem snel en eenvoudig de snijkop verwijderen voor reiniging en onderhoud.

Kenmerken:

  • Gebruiksduur: 90 min.
  • Volledig laden: 90 min.
  • Ergonomisch design
  • Snijkop: 40mm Hard stalen ZERO Overlap instelbaar van 0,0 – 0,3mm
  • Inclusief 3 click opkammen 1/2/3mm
  • Lithium Stage-1 accu geen Memory-Effect)

Productspecificaties

Artikelnummer
40120103
EAN
8718403673418

Eerder door jou bekeken