Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Loreal SE Chroma Creme Groen Shampoo

Productomschrijving
Kleurcorrigerende shampoo voor donkerbruin tot zwart haarDe Loreal Serie Expert Chroma Creme Groen Shampoo is een kleurcorrigerende shampoo voor donkerbruin tot zwart haar die rode kleurreflecties corrigeert, het haar verzorgt en glans geeft. De voordelen van Chroma Creme: Homogene neutralisatie van ongewenste warme kleurreflecties Uiterste verzor...

Kleurcorrigerende shampoo voor donkerbruin tot zwart haar

De Loreal Serie Expert Chroma Creme Groen Shampoo is een kleurcorrigerende shampoo voor donkerbruin tot zwart haar die rode kleurreflecties corrigeert, het haar verzorgt en glans geeft.

De voordelen van Chroma Creme:

  • Homogene neutralisatie van ongewenste warme kleurreflecties
  • Uiterste verzorging
  • 3x meer glans

Kleurcorrectie wetenschap

Pas gekleurd haar bevat een mix van primaire kleurstoffen. Na een paar wasbeurten vervagen sommige kleuren. Geel, oranje en rode kleurreflecties verschijnen weer. Om deze ongewenste warmte te corrigeren, kies je de juiste kleurcorrectie.

De Loreal Serie Expert Chroma Creme collectie bestaat uit 3 shampoo’s die ieder een specifieke kleurcorrigerende filter bieden.

  • Chroma Creme Groen neutraliseert rode kleurreflecties
  • Chroma Creme Blauw neutraliseert oranje kleurreflecties
  • Chroma Creme Paars neutraliseert gele kleurreflecties

Kleurcorrectie op maat

Dit is het gevolg van een exclusieve technologie die het volgende combineert: professioneel op maat gemaakte kleuren voor een juiste neutralisatie en een formule voor uiterste verzorging, de co-emulsie, met 10x kleinere verzorgende elementen. Homogene neutralisatie vindt plaats, zonder kleur onregelmatigheden op de meest poreuse haardelen. Daarnaast zorgt de shampoo voor 3x meer glans. De kleur is fris en stralend. Het haar is zacht en intens gereinigd.

Bestel Loreal SE Chroma Creme Groen Shampoo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
201337858

Eerder door jou bekeken