Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Loreal SE Curl Expression Cleansing Cream Shampoo

  Speciaal voor krullen
  Meerdere varianten
  Productomschrijving
  Intense moisturizing cleansing cream Intens hydraterende, reinigende crème. Uiterst smeuïge formule die verandert in een rijk en omhullend schuim, wanneer het in contact komt met water. Reinigt zacht de krullen en biedt tegelijk vederlichte, langhoudende hydratatie voor gezonde en gemakkelijk te ontwarren krullend en kroeshaar. Zonder sulfaten e...

  Intense moisturizing cleansing cream

  Intens hydraterende, reinigende crème. Uiterst smeuïge formule die verandert in een rijk en omhullend schuim, wanneer het in contact komt met water. Reinigt zacht de krullen en biedt tegelijk vederlichte, langhoudende hydratatie voor gezonde en gemakkelijk te ontwarren krullend en kroeshaar. Zonder sulfaten en parabenen.

  GECONCENTREERD MET PLANTAARDIGE GLYCERINE, UREUM H EN HIBISCUSZAAD VOOR INTENS GEHYDRATEERDE EN VERSTEVIGDE KRULLEND EN KROESHAAR.

  Geef je krullen een superboost met professionele hydratatie

  De voordelen van Curl Expression:

  • 2x meer hydratatie
  • 11x meer definitie
  • 37% snellere droogtijd
  • 48h frizz free bescherming

  Curl Expression: wetenschappelijke formule

  Verzorging en styling van ieder type krul dankzij 3 actieve ingrediënten: glycerine, ureum H en hibiscuszaad.

  Glycerine

  Plantaardig, hydraterend ingrediënt, gekend voor zijn efficiënte hydraterende kracht, omdat het water vasthecht. Dankzij de hoge concentratie tot 3%, hydrateert het de droogste haarvezels langdurig.

  Ureum H

  Deze verzachtende werkstof die van nature aanwezig is in de huid heeft een dubbele werking: hydratatie vastzetten en de hydrolipidenbarrière versterken.

  Hibiscuszaad

  Diep verankerd in Afrikaanse schoonheidsrituelen, wordt deze super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen al eeuwen gehaald uit het hart van de hibiscusbloem voor zijn fantastische weldaden op het vlak van de hydratatie, kracht, glans, zachtheid en definitie van de krullen.

  Bestel Loreal Serie Expert Curl Expression Cleansing Cream Shampoo snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  201338266

  Eerder door jou bekeken