Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

  Loreal SE Curl Expression Cream-In-Jelly 250ml

  Speciaal voor krullen
  Productomschrijving
  Definition activator leave-inUnieke formule die de diepgaande verzorging van een crème combineert met de extra fixatie van een gel voor perfect gedefinieerd krullend en kroezend haar zonder kartoneffect.GECONCENTREERD MET PLANTAARDIGE GLYCERINE 2%, UREUM H EN HIBISCUSZAAD VOOR INTENS GEHYDRATEERD EN VERSTEVIGD KRULLEND EN KROEZEND HAAR.Geef je kru...

  Definition activator leave-in

  Unieke formule die de diepgaande verzorging van een crème combineert met de extra fixatie van een gel voor perfect gedefinieerd krullend en kroezend haar zonder kartoneffect.

  GECONCENTREERD MET PLANTAARDIGE GLYCERINE 2%, UREUM H EN HIBISCUSZAAD VOOR INTENS GEHYDRATEERD EN VERSTEVIGD KRULLEND EN KROEZEND HAAR.

  Geef je krullen een superboost met professionele hydratatie

  De voordelen van Curl Expression:

  • 2x meer hydratatie
  • 11x meer definitie
  • 37% snellere droogtijd
  • 48h frizz free bescherming

  Curl Expression: wetenschappelijke formule

  Verzorging en styling van ieder type krul dankzij 3 actieve ingrediënten: glycerine, ureum H en hibiscuszaad.

  Glycerine

  Plantaardig, hydraterend ingrediënt, gekend voor zijn efficiënte hydraterende kracht, omdat het water vasthecht. Dankzij de hoge concentratie tot 3%, hydrateert het de droogste haarvezels langdurig.

  Ureum H

  Deze verzachtende werkstof die van nature aanwezig is in de huid heeft een dubbele werking: hydratatie vastzetten en de hydrolipidenbarrière versterken.

  Hibiscuszaad

  Diep verankerd in Afrikaanse schoonheidsrituelen, wordt deze super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen al eeuwen gehaald uit het hart van de hibiscusbloem voor zijn fantastische weldaden op het vlak van de hydratatie, kracht, glans, zachtheid en definitie van de krullen.

  Bestel Loreal Serie Expert Curl Expression Cream-In-Jelly 250ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  201338262

  Eerder door jou bekeken