Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Max Pro Detangler Brush

Meerdere kleuren
Productomschrijving
Hoogwaardige ontwarborstel Ontdek de nieuwste favoriet van professionele hairstylisten van over de wereld. De luxueuze borstel is ontworpen om klitten snel en gemakkelijk te verwijderen, zonder het haar te beschadigen. De Max Pro Detangler Brush is voorzien van een innovatief ontwerp dat naadloos aansluit op je hoofdhuid. De borstelharen bestaan ...

Hoogwaardige ontwarborstel

Ontdek de nieuwste favoriet van professionele hairstylisten van over de wereld. De luxueuze borstel is ontworpen om klitten snel en gemakkelijk te verwijderen, zonder het haar te beschadigen.

De Max Pro Detangler Brush is voorzien van een innovatief ontwerp dat naadloos aansluit op je hoofdhuid. De borstelharen bestaan uit een unieke combinatie van siliconenpinnen en zwijnenharen, waardoor de borstel soepel door zowel nat als droog haar glijdt en tegelijkertijd de hoofdhuid beschermt. Hierdoor wordt het borstelen ervaren als een zacht en comfortabel in alle omstandigheden.

 Daarbij heeft de Max Pro Detangler Brush een stevig rubberen grip aan het handvat toegevoegd, waardoor deze perfect en vol grip in de handpalm valt om moeiteloos het haar te borstelen. Of je nou lang- , krullend- of haar met extensions hebt, de Max Pro Detangler Brush is geschikt voor elk haartypen.

Met deze borstel transformeer jij je haar pijn- en moeiteloos in een mum van tijd van wild klittend naar glad en zacht haar. Kies voor de beste kwaliteit en verwen jezelf met deze unieke borstel die zorgt voor een glanzend, klitvrij en gezond uitziend kapsel.

Kenmerken:

  • Haartype: dik, dun, normaal
  • Haarstructuur: steil, golvend, krullend, pluizig
  • Resultaat: ontklit haar
  • Materiaal: nylon / zwijnen haar (halal)
  • Gebruik: droog, handoekdroog, nat

Bestel Max Pro Detangler Brush snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

Productspecificaties

Artikelnummer
400477
EAN
8718781861001

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE