Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Olaplex No. 3 Hair Perfector 100ml

  Sale 10%
  Officieel Olaplex partner
  Olaplex No. 3 Hair Perfector 100ml
  Productomschrijving
  Herstelt alledaagse haarschadeDoor het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de verbindingen in het haar continu gebroken. Olaplex is het perfecte product om het haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No.3 Hairperfector is een thuisbehandeling, die beschadigd haar weer herstelt. Dit product ...

  Herstelt alledaagse haarschade

  Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de verbindingen in het haar continu gebroken. Olaplex is het perfecte product om het haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No.3 Hairperfector is een thuisbehandeling, die beschadigd haar weer herstelt. Dit product kan thuis worden gebruikt, nadat het haar is behandeld met No.1 en No.2 van Olaplex. De Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Verder is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

  Koos van der Beek is officieel Olaplex Professional Partner

  We verkopen uitsluitend Olaplex aan Koos van der Beek klanten. Geen minimale afname hoeveelheid. Bestel Olaplex No. 3 Hair Perfector 100ml snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  20410001

  Eerder door jou bekeken