Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Plant een boom

  Plant een boom
  Productomschrijving
  Wij planten voor elke order een boom voor jou Over duurzaamheid valt veel te zeggen. Maar met een groothandel vol plastic en chemicaliën is het niet makkelijk om elke dag grote stappen te zetten in duurzaamheid en hebben we juist een extra grote verantwoordelijkheid. Ook al is het lastig, we blijven bezig, stapje voor stapje. Na zonnepanelen, vo...

  Wij planten voor elke order een boom voor jou

  Over duurzaamheid valt veel te zeggen. Maar met een groothandel vol plastic en chemicaliën is het niet makkelijk om elke dag grote stappen te zetten in duurzaamheid en hebben we juist een extra grote verantwoordelijkheid. Ook al is het lastig, we blijven bezig, stapje voor stapje.

  Na zonnepanelen, volledig LED verlichting en elektrisch rijden planten we sinds 2022 voor elke order een boom, voor jou, onszelf en de boeren die daar heel veel aan hebben.

  Elke boom is veel meer dan CO2 opname. De bomen beschermen, verduurzamen en verrijken het land waar de boer en zijn familie/gemeenschap op woont. Ze kunnen eten uit de (fruit)bomen, grond wordt vitaler en ze leren hoe duurzaam te verbouwen zonder roofbouw te plegen op hun land. Naast CO2 opname gaan deze bomen dus ook direct armoede tegen.

  We blijven ontwikkelingen zoeken om een duurzamere groothandel te krijgen, voor nu en voor de toekomst.

  Lees meer over Trees for the Future op Trees.org. Hun projecten zijn voornamelijk in Tanzania en Kenia.

  Dikke tip: Koop extra bomen voor jouw bedrijf, klanten of als compensatie van je verzending. Laat elke klant 50 cent extra betalen voor een boom of verreken het alvast in de prijs! Denk aan alle gezonde boerende gemeenschappen die we kunnen helpen en ondertussen de CO2 uit de lucht wordt gehaald.

  Koos van der Beek laat bomen planten voor elke bestelling die je doet!
   
   
  Bomen laten planten
   
   
  Km in dieselauto
   
  x
  Schiphol - New York

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  10

  Eerder door jou bekeken