Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Proraso Scheermes Shavette Save the Barber

  Productomschrijving
  Scheermes 'Save the Barber'Dit solide barbermes maakt deel uit van de serie "Proraso Single Blade". Een professionele lijn ontwikkeld door en voor barbiers.Dit rvs scheermes heeft een heft gemaakt van walnoothout met daarin het Proraso logo gebrand. Walnoothout is een natuurproduct, de kleur van dit heft kan hierdoor variëren.Dit open scheermes vo...

  Scheermes 'Save the Barber'

  Dit solide barbermes maakt deel uit van de serie "Proraso Single Blade". Een professionele lijn ontwikkeld door en voor barbiers.

  Dit rvs scheermes heeft een heft gemaakt van walnoothout met daarin het Proraso logo gebrand. Walnoothout is een natuurproduct, de kleur van dit heft kan hierdoor variëren.

  Dit open scheermes voor verwisselbare mesjes is ideaal voor een comfortabele scheerbehandeling en het strak aanzetten van bakkebaarden, baarden, sikjes en het verwijderen van nekharen. In dit barbermes passen single-edge half blades. Wanneer je voorkeur uitgaat naar double edge blades, moeten deze voor gebruik - in het paraffinepapier - doormidden gebroken worden. Op deze manier passen de mesjes als een 'half blade' in het barbermes. De mesjes zijn snel en veilig verwisselbaar en hoeven niet geslepen te worden.

  Dit Proraso barbermes is met de zorg ontworpen, geproduceerd en getest voor een superieure scheerbeurt.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  100840072

  Eerder door jou bekeken