Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  🎄December kraslot cadeau bij €199,-🎁 Lees alles

  Royal KIS Ecowave Set

  🔎 Meerdere varianten
  Royal KIS Ecowave Set Set 0
  Productomschrijving
  Luxueuze en innovatieve omvormingOntwikkel een texture lotion die vrij is van ammonia en Thioglycolate (want zachte, soepele en veerkrachtige krullen zijn hot), die geschikt is voor alle haartypes (iedereen wil immers meedoen aan de krultrend) en die bij elke haarlengte lang houdbaar is (ook bij lang haar!). Royal KIS kwam met het ultieme antwoord:...

  Luxueuze en innovatieve omvorming

  Ontwikkel een texture lotion die vrij is van ammonia en Thioglycolate (want zachte, soepele en veerkrachtige krullen zijn hot), die geschikt is voor alle haartypes (iedereen wil immers meedoen aan de krultrend) en die bij elke haarlengte lang houdbaar is (ook bij lang haar!). Royal KIS kwam met het ultieme antwoord: Ecowave!

  Speciaal en op Russisch verzoek begon voor Royal KIS de zoektocht naar de ultieme Texture Lotion. De wensen waren even duidelijk als specifiek: Ammonia- en thioglycolatevrij voor zachte, soepele en veerkrachtige krullen. Geschikt voor alle haartypes. En een bijzonder lange houdbaarheid. Voor met name lang haar, een modebeeld dat wij ook in West-Europa veel zien onder jonge vrouwen.

  Met een bijzonder aangename geur is deze vloeistof geschikt voor alle haartypen, zowel voor lang, kort als gekleurd haar. Royal KIS EcoWave doet in niets meer herinneren aan het permanentje waar vroeger je moeder en je oma mee thuiskwamen!

  De luxueuze en innovatie omvorming is op maar liefst 500 modellen uitvoerig getest en deze zijn een half jaar lang gevolgd om te kunnen beoordelen welk cijfer we mogen toekennen aan deze revolutionaire nieuwe EcoWave. De Russische jury was eenstemmig: een dikke vette 10!

  Kenmerken:

 • Ammonia en Thioglycolate vrij
 • Heerlijke parfumering
 • Bevat Keratine voor langdurige houdbaarheid en veerkracht
 • Ultieme Textuur Wave
 • Bestel Royal KIS Ecowave Set snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  2112330

  Eerder door jou bekeken