Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  SA Wasunit Soho

  Sale 20%
  Nieuw
  Productomschrijving
  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieurDe Salon Ambience Soho is een hoogwaardige en stijlvolle wasunit voor iedere kapsalon. De wasunit is verkrijgbaar in verschillende opstellingen met keuze uit 3 laminaat kleuren en 42 verschillende kleuren. Optioneel: (elektrisch) verstelbare beensteun. Salon Ambience: stijlvolle vormgeving en topkwaliteit ...

  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieur

  De Salon Ambience Soho is een hoogwaardige en stijlvolle wasunit voor iedere kapsalon. De wasunit is verkrijgbaar in verschillende opstellingen met keuze uit 3 laminaat kleuren en 42 verschillende kleuren. Optioneel: (elektrisch) verstelbare beensteun.

  Salon Ambience: stijlvolle vormgeving en topkwaliteit voor elke kapsalon. Toe aan een nieuw salon interieur? Vraag vrijblijvend een offerte aan: bel 033 494 66 88.

  N.B. de afbeeldingen dienen enkel ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Neem contact met ons op of vraag de Salon Ambience catalogus aan voor actuele informatie.

  Bestel Salon Ambience Wasunit Soho en andere salon interieur snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  6021406

  Eerder door jou bekeken